Etusivu / Tekniset palvelut / Tuulivoimapalvelut

Tuulivoimapalvelut

 

Palvelumme on kokonaisvaltaista sisältäen tuulivoimalan koko elinkaaren:

 

  • Tuulimittaukset
  • Tuulivoimaloiden hankepalvelut
  • Sähköverkon liityntöjen suunnittelu,rakentaminen ja kunnossapito
  • Tuulivoimalaitosten pystyttäminen
  • Vikakorjaus
  • Ennakkohuolto
  • Voimalaitosten valvonta

 

 

Hankepäällikkö

Heikki Piisi
p. 044 701 2283

 

Kunnossapitopäällikkö

Miika Sinettä

p. 044 701 2300

 

 

 

Mahdollisuudet markkinajohtajaksi

Pori Energialla on pitkä kokemus tuulivoimapalveluiden toimittamisesta

 

Pori Energia on panostanut merkittävästi uusiutuvaan energiatuotantoon ja sen kehittämiseen. Tuulivoimapalveluita tuotetaan yhtiön tekniikkayksikössä.

 

Tuulivoimapalvelut toimittaa asiakkailleen tuulivoiman tuottamisen koko elinkaareen liittyvät palvelut. Pori Energian tuulivoimapalveluiden tahtotila on olla Suomessa markkinajohtaja tuulivoimaloiden elinkaaren aikaisten palveluiden tuottajana niin sähkön tuottajille kuin laitevalmistajillekin.

 

 

Ammattitaitoinen huoltohenkilöstö
ja laaja toiminta-alue

 

 

Pori Energialla on pitkä kokemus tuulivoimapalveluiden toimittamisesta. Ensimmäinen Pori Energian oma tuulivoimala Tuulia valmistui Poriin jo vuonna 1993. Suomen Hyötytuuli Oy:n myötä 1999 alkoi pitkä yhteistyö voimalatoimittaja Siemensin kanssa, joka silloin vielä tunnettiin nimellä Bonus. Kun Siemensin tuulivoimaloita rakennettiin pohjoiseen, tuli myös sinne tarvetta osaavalle huoltohenkilöstölle. Tämä antoi sysäyksen Pori Energian tuulivoimapalveluiden laajenemiselle.

 

Ensimmäinen tuulivoima-asentaja palkattiin pohjoiseen vuonna 2010 ja nyt Kempeleen sekä Keminmaan toimipisteissä työskentelee jo 12 hengen asentajaryhmä. Nämä asentajat huoltavat tuulivoimaloita koko Perämeren alueella aina käsivarren Lappia myöten. Tehokkaasti alueellaan toimiva ja ammattitaitoinen yksikkö mahdollistaa liiketoiminnan kasvun ja toiminnan kehittämisen myös tulevaisuudessa.

 

 

 

 
Pori Energia Oy - (Radanvarsi 2) PL 9, 28101, Pori - puh. (02) 621 2233 - porienergia@porienergia.fi