Etusivu / Sähkö

Sähkö

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita energia-alan palveluja. Tehokkaan toiminnan avulla ja hankkimalla riittävästi edullista ja ympäristöystävällistä sähköenergiaa, varmistamme edulliset hinnat ja palvelut.

 

Kotitalousasiakkaiden sähkön myynnissä käytetään samaa hinnoittelua riippumatta siitä myydäänkö sähköä Poriin vai sen ulkopuolelle. Hintataso pyritään pitämään niin edullisena ettei kilpailuttamiseen ole tarvetta tai siitä mahdollisesti saatava säästö jää vähäiseksi.

 

Katso hinnasto.

 

 

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sopimus?

 

Toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus on voimassa, kunnes se erikseen irtisanotaan. Asiakkaalla on oikeus irtisanoa sopimus 2 viikon varoitusajalla. Toistaiseksi voimassaolevassa sopimuksessa sähkön hinta ei ole kiinteä vaan voi muuttua 30 päivän varoitusajalla. Sähkönmyyjä ilmoittaa hinnan muutoksista kuluttajalle kirjallisesti. Hinnan muuttuessa asiakas voi irtisanoa sopimuksensa 30 päivän ajan ilman varoitusaikaa.

 

Määräaikaisen sopimuksen kesto on tyypillisesti 1 tai 2 vuotta.

Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön hinta pysyy samana sopimuskauden loppuun saakka. Tällä sopimustyypillä varmistat sähkönhintasi pitkäksi ajaksi - sähkön myyntihinta pysyy määräaikaisessa sopimuksessa muuttumattomana koko sopimuskauden ajan. Asiakas ei voi ilman painavaa syytä irtisanoa sopimusta sen voimassaoloaikana (poikkeuksena muuttotapahtumat).

 

Pori Energian määräaikaisen sopimuksen energiamaksu on toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta edullisempi, perusmaksu on puolestaan korkeampi. Voit säästää vuosittain useita kymmeniä euroja riippuen vuosittaisesta energiankulutuksestasi ja kulutuksen jakautumisesta!

 

Katso hinnasto.

 

 

Sähkösopimuksen tekeminen

 

Mikäli haluat heti tehdä Pori Energian kanssa määräaikaisen, kiinteähintaisen sähkönmyyntisopimuksen, täytä sopimustietolomake, niin lähetämme sinulle lähipäivinä sopimusvahvistuksen. Tee sähkösopimus tästä.

 

Suomen sähkömarkkinoilla sähköntoimitus kiinteistöön edellyttää voimassa olevaa sähkönmyyntisopimusta asiakkaan ja sähkönmyyjän välillä. Ilman voimassaolevaa sopimusta sähköä ei voida toimittaa ja sopimuksen päättyessä kiinteistöstä katkaistaan sähköt. Tämä on erityisesti huomioitava esimerkiksi kiinteistön vuokralaisen muuttaessa pois, jolloin sähkönmyyntisopimus kiinteistöön päättyy. Kytkentä tilauspäivänä on maksullinen.

 

 

Tarjouspyynnön lähettäminen 

 

Teemme sinulle halutessasi sähkön myynnin vuosikustannusvertailun nykyisen sähkönmyyjäsi hintojen ja Pori Energian tarjoushintojen välillä. Pyydä tarjousvertailu tästä

 

 

Voit myös soittaa suoraan asiakaspalveluumme, puh. (02) 621 2050 ja tehdä tarjouspyynnön tai sopimuksen puhelimitse!

 

 

Yritysasiakkaiden sähkön myynti

 

Isommille sähkönkäyttäjillelasketaan tapauskohtainen sähkön hinta, johon vaikuttaa monet eri seikat. Tasapuolisuutta noudatetaan tässäkin hinnoittelussa.

 

Rinta-Korhonen Marko 044 701 2126

Halme Markku

Kivelä Merja

044 701 2005
044 701 2122
Railovuo Päivi 044 701 2124
Kataja Jouko 044 701 2120

 

 

Muutto

 

Kun teet sähkösopimuksen ajoissa - vähintään kaksi työpäivää ennen muuttoasi, varmistat sähkön saannin uuteen asuntoosi heti muuttopäivänä.

 

Muistathan muuttaessasi irtisanoa myös vanhan asuntosi sähkösopimuksen. Näin varmistat, että maksat vain omasta sähkönkäytöstäsi. Mittarinluenta on tilattava vähintään kaksi työpäivää etukäteen.

 

 

Laskutus

 

Laskutuskertoja on vuodessa pääsääntöisesti kuusi. Näistä viisi on arviolaskuja ja kuudes mittarin lukuun perustuva tasauslasku, joka muodostaa uuden arvion seuraavalle laskutusjaksolle. Jos sähkönkäyttö oleellisesti muuttuu kesken laskutusjakson, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja muuttaa arviota.

 

Lisätietoja sähkösopimukseen tai sähkölaskuun liittyvistä asioista:

 

Asiakaspalvelu

Radanvarsi 2, PORI

puhelin (02) 621 2050

 

Opas pitkäkestoisiin sähkökatkoihin varautumisesta

 

Satakunnan Osuuskaupan jäsenet saavat sähköstä Bonusta!

 

 

 
Pori Energia Oy - (Radanvarsi 2) PL 9, 28101, Pori - puh. (02) 621 2233 - porienergia@porienergia.fi