#Festarienergiaa ja #sporttienergiaa -kilpailu

#Festarienergiaa Pori Energia

Kampanjaan voi ottaa osaa somessa (Facebook, Twitter ja Instagram) jakamalla energisen tai sporttisen kuvan esim. festareilta, urheilutapahtumasta tai vaikkapa lenkkipolultasi. Palkintoa mm. 500 euron lahjakortti Giganttiin sekä tuotepalkintoja!

Kuvat tulee jakaa 28.4.-30.8.2017 välisenä aikana
seuraavilla tägipareilla:

  • #festarienergiaa + #porienergia tai
  • #sporttienergiaa +#porienergia

Kaikki em. hästägpareilla julkiseksi asetetun kuvan jakaneet osallistuvat kilpailuun. Kuvia voi jakaa kilpailuaikana mistä tahansa festari- tai urheilutapahtumasta. Sivun lopussa kilpailun tarkemmat säännöt.

Gigantin logo

Toimitamme energiaa myös koteihin! Tee edullinen Hintatakuu-sähkösopimus!

Pori Energia määräaikainen Hintatakuu-sähkösopimus 2 vuotta.
Lue lisää Hintatakuu-sopimuksesta
Tee Hintatakuu sopimus 2 vuotta, en ole Pori Energian asiakas Hintatakuu sopimus 2 vuotta. Olen asiakas

#festarienergia ja #sportienergia -muistoja

Harri Vilkuna festarimuisto

Janne Nieminen festarimuisto

Elina Wallin festarimuisto

Minttu Vettenranta festarimuisto

Matti Välimäki Sporttimuisto

#Festarienergia ja #sporttienergia -kilpailun tarkempi kuvaus ja säännöt

1. Kilpailun nimi

Kuvakilpailu #festarienergiaa #sporttienergiaa

2. Järjestäjä

Pori Energia Oy, Radanvarsi 2, 28100 Pori(jäljempänä Järjestäjä)

3. Osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt. Pori Energia Oy:n henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun. Kilpailuun on mahdollista osallistua ainoastaan tässä ilmoitetuilla ehdoilla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailua koskevat säännöt ja ehdot.

Kilpailuun voi osallistua itse ottamalla kuvalla, johon kuvaajalla on täydet oikeudet ja kuvaajan vastuu. Kuvaaja vastaa siitä, että hänellä on oikeus julkaista teos ja että teos ei loukkaa Suomen lakeja ja muiden oikeuksia. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Instagram-palvelun, Facebookin ja Twitterin omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Osallistumalla vapautat Facebookin kaikesta vastuusta. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä kampanja mitenkään liity Facebookiin.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta kuvat, joiden oikeudet eivät ole osallistujan hallinnassa. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa kuvat, jotka voidaan katsoa loukkaaviksi tai jotka eivät muutoin vastaa tämän kilpailun luonnetta.

4. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 28.4.–31.8.2017. Kuva tulee lisätä kilpailuajan puitteissa. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia tai ilmoittautumisia ei oteta huomioon.

5. Kilpailuun osallistuminen

NÄIN OSALLISTUT KILPAILUUN:

Jaa ottamasi kuva somesssa (Instagram, Twitter, Facebook) hashtagipareilla :

  • #festarienergiaa + #porienergia tai
  • #sporttienergiaa +#porienergia

Huomioithan, että asetukset sallivat kuvan näkymisen julkisesti.

Kuva tulee jakaa kilpailuaikana 28.4.–31.8.2017. Kuva voi olla otettu ennen kilpailuaikaa (esim. muistelukuva vuoden takaa), mutta se tulee jakaa em. ilmoitettuna kilpailuaikana.

Kilpailuun osallistuvat kaikki osallistumisaikana kilpailuehtojen mukaisesti osallistuneet henkilöt. 

6. Palkinto ja voittajan valinta

Kilpailun pääpalkinnon (500 euron lahjakortti Giganttiin) voittaja valitaan  Järjestäjän markkinointitiimin toimesta 1.9.2017. Voittajakuva Instagram,Twitter tai Facebook -sarjassa saa 500 euron lahjakortin Giganttiin.

Lisäksi osallistujien kesken arvotaan 6 kpl tuotepalkintoja kilpailun käynnissä oloaikana 28.4.–31.8.2017.

Voittaja julkistetaan niissä sosiaalisissa medioissa, joissa kilpailu käydään 1.9.2017. Voittajan tulee ilmoittautua 8.9.2017 mennessä lähettämällä yhteystiedot palkinnon lunastusta varten. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajatiedot myös muissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Mikäli palkintoa ei voida toimittaa voittajalle puuttuvien tietojen vuoksi, osallistujan oikeus palkintoon raukeaa.

7. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivuilla.