2014

Uutiset


20.8.2014

Energia-alan ykköstapahtuma tulossa suurempana kuin koskaan!

Nyt 13. kertaa järjestettävät Energia-messut ovat vahvassa kasvussa. Esillä on kattavasti eri energiamuodot sekä alan uusimmat ratkaisut ja teknologiat.


21.5.2014

Pori Energia on mukana Yrityskylä-projektissa

Yksi yrityksistä on Pori Energia, joka rakennetaan pienoiskoossa osaksi Yrityskylä-oppimisympäristön kansantaloutta ja käsikirjoitusta. Oppilaat toimivat Yrityskylässä käsikirjoitettujen työtehtävien mukaan ja ovat pukeutuneet Pori Energian ilmeen mukaisiin työvaatteisiin. Syksyn aikana n. 2 200 oppilasta pääsee tutustumaan Yrityskylään.


15.5.2014

Energiaturvallisuutemme edellyttää lisää sähkön tuotantokapasiteettia

Energian saannin turvaamiseen liittyvä varautuminen tai nykytermein jatkuvuuden hallinta on Rintasen mukaan toiminut Suomessa hyvin. Meillä on kuitenkin yksi selkeä ongelma – teho- ja säätövoimavaje. Tämän vuoksi tarvitsemme kipeästi kotimaista tuotantokapasiteettia lisää.


15.5.2014

Anni Tunttunen räppäsi kesäksi duunia

Porilainen Anni Tunttunen voitti itselleen kesätyöpestin Pori Energiasta Energiateollisuuden valtakunnallisessa Sanoita itsellesi kesäduuni -kampanjassa.


12.5.2014

Sähköistysala tarjoaa keinoja hyvinvoinnin lisäämiseen

Nyt tarvitaan rohkeita päätöksiä ja laajaa yhteistyötä. Kestävän kehityksen periaate edellyttää lisäksi energiatehokkuutta eli tarpeenmukaista energian käyttöä ilman tuhlausta. Eri energiamuotojen vertailussa sähkön roolin uskotaankin kasvavan nopeasti tulevina vuosikymmeninä.


7.5.2014

Mittava sopimus puupolttoaineen toimituksista

Westas toimittaa vuosittain Kaanaan voimalaitokselle noin 200 000 MWh puupolttoainetta. Toimitettava polttoainemäärä vastaa täysperävaunurekkakuormiksi muutettuna n. 3000 kuormaa vuodessa. Polttoainetta toimitetaan noin 8 rekkakuormaa vuoden jokaisena päivänä.


7.5.2014

STEP ja KPA Unicon Oy tekevät biohöyrykattilalaitoksen

KPA Unicon Oy toimittaa biopolttoainetta käyttävän ja 4 MWth prosessihöyryä tuottavan laitoksen Pori Energian tytäryhtiölle STEPille Kaustisille. Toimitus käsittää täydellisen Unicon Biograte –laitostoimituksen asennettuna, käyttöönotettuna ja koulutettuna, poislukien maanrakennus- ja perustustyöt.


26.2.2014

Toinen WattiPotti arvottiin Tuorsniemeen

Arvonta on suoritettu ja toinen Wattipotti meni Tuorsniemeläiseen perheeseen, onnea voittajalle! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


26.2.2014

Suoramaksun käyttöönotossa haasteita

Suoralaskun käyttöönottoon liittyy vielä joitakin ratkaisemattomia ongelmia, mutta teemme parhaamme yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa niiden ratkaisemiseksi. Pahoittelumme asiakkaille aiheutuvasta haitasta. Lisätietoja p. (02) 621 2058.


26.2.2014

Pori Energian tulos parani

Pori Energia konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli yli 190 miljoonaa euroa. Liikevoitto oli 19 miljoonaa euroa ja tulos 11 miljoonaa euroa. Tulos on edellisvuotta parempi ja tuloskehitys on ollut suotuisa kaikilla liiketoiminta-alueilla.