Pekka ja Saara voittivat 10 000 kWh:n WattiPotin

WattiPotin Voittajat 2017 kevät

Porilaiset Pekka ja Saara Nurmi saivat mukavan yllätyksen tammikuussa 2017, kun he saivat tietää voittaneensa Pori Energian WattiPotin. WattiPotti arvotaan kerran puolessa vuodessa kaikkien puolivuotiskaudella määräaikaisen kahden vuoden sähkösopimuksen tehneiden kesken. Syksyn WattiPotti siis arvottiin tammikuussa ja onni suosi Tampereelta Poriin keväällä 2016 muuttaneita Nurmia.

Sauna lämpenee joskus vain koiria varten

- Sähkön kuluttajina olemme ihan tavallisia ihmisiä, jos valot unohtuvat yöksi päälle, niin emme siitä ruoski itseämme. Kaikki valaisimet ovat tosin led-valoja, joten ne kuluttavat vähän sähköä, kertoo projektipäällikkönä Cimcorpilla työskentelevä Pekka.

- Lämmitysmuotona meillä on kaukolämpö, joten lämmitykseen ei kulu sähköä. Koiramme Alma (kuvassa)  ja Mini käyttävät jonkin verran sähköä meillä, nimittäin he tykkäävät saunoa! Koirat menevät saunan oven taakse, katselevat merkitsevästi vuoron perään minua, kiuasta ja kiulua ja näin ilmoittavat saunomishalukkuutensa, naurahtaa keramiikkatöitä harrastava Saara.

Naapuri siunasi Nurmien sähkösopimusvalinnan

- Solmimme ensimmäisen kerran sähkösopimuksen Pori Energian kanssa syksyllä 2015, kun remontoimme Pihlavasta ostamaamme omakotitaloa. Solmin tuolloin vuoden määräaikaisen sopimuksen ja kun tuo sopimus päättyi, päätimme solmia kahden vuoden määräaikaisen sopimuksen. En ehtinyt tuolloin mitään hintavertailuja kiireessä tehdä. Mainitsin naapurilleni tehneeni Pori Energian kanssa määräaikaisen kahden vuoden Hintatakuu-sopimuksen, hän kertoi meille että hyvän valinnan olimme tehneet. Naapuri nimittäin oli juuri tehnyt hintavertailuja eri sähköyhtiöiden kesken. Olihan se hauska saada naapurin ”siunaus” valinnallemme, vitsailee Pekka.


Julkaistu 15.2.2017, päivitetty 28.4.2017