Pori Energian aurinkopaneelit Porin 10.osaan

Pori Energian paneelit Gaetteille Porin 10.osaan

Pori Energia aurinkopaneeliasennus Porin 10.osa Gaettin perhe

Sinikka, ”Jony” sekä lapset Linda ja Lucas seuraavat älypuhelimesta paneelien tuottoa. Löydätkö muuten kuvasta myös perheen Bertta-koiran?

Porin 10.osassa eli Tiilinummessa asuvat João ”Jony” Gaetti ja Sinikka Siltala-Gaetti seurasivat mielenkiinnolla kun heidän tuttunsa hankki aurinkopaneelit Pori Energialta. Pariskunta oli pyöritellyt ajatusta miten saisivat sähkölaskun loppusummaa pienemmäksi ja aurinkopaneelit tarjosivat myös heille ratkaisun.

- Näin Pori Energian WattiViesti -asiakaslehdessä jutun aurinkopaneeleista. Huomasin että lapsuuden tuttuni, eli Mikko, kertoi artikkelissa aurinkopaneelien hyödyistä ja otimme sen jälkeen yhteyttä häneen, kertoo Sinikka.

- Talvet Brasiliassa ovat, ainakin meidän brasilialaisten mielestä, todella kylmiä. Ihmiset kulkevat toppatakeissa sisälläkin kun takoissa on avohormit katolle saakka, ikkunoissa ei ole eristeitä ja lämpötila laskee öisin todella alas. Brasiliassa asuvat vanhempani ovat aurinkopaneelihankintamme myötä heränneet aurinkoenergiaan ja muutenkin energia-asioihin. He ovat puhuneet hankkivansa seuraavaan kotiinsa paneelit, kertoo João.

Pori Energia aurinkopaneelit Porin 10.osa Tiilinummi, Gaettit

Tuotanto ohjaa kulutusta

- Aurinkopaneelimme asennettiin lomiemme aikaan elokuun alussa. Aloimme heti seuraamaan tuotantoa erittäin aktiivisesti puhelinsovelluksen kautta ja pyöritimme pyykkikonetta ahkerasti hyvän tuotannon aikana. Hurahdimme oikein kunnolla tuolloin asiaan kun oli lomalla aikaa seurata ja miettiä näitä juttuja, naurahtaa João. Mikko neuvoi järjestelmän oikean koon

- Ajattelimme ensin hankkia 5 kilowatin järjestelmän, mutta Mikko neuvoi meitä että kulutuksemme takia on 3 kilowatin järjestelmä meille järkevämpi hankinta. Se herätti luottamusta, ettei yritetty väkisin myydä isompaa ja kalliimpaa järjestelmää, vaan juuri meille sopivan kokoinen, kehuu Sinikka.

- Mikko osasi myös selittää ja neuvoa ammattimaisesti paneelien suuntauksessa, huomauttaa João. Paneelit ovat herättäneet naapurustossa mielenkiintoa.

- Kyllä huomaa miten ohikulkijoiden katseet kohoavat katollemme, naurahtaa Sinikka.

Pori Energia aurinkopaneelit Paras Koti messut 2017

Pori Energian osastolla (135A, lähellä messujen päälavaa) 

* Solmi edullinen sähkösopimus

* Tutustu aurinkopaneeleihin, paikalla myynti-insinööri Mikko Reuna.

* Tutustu Pori Energian asuntomessut 2018 Valovoima -asuntomessukohteeseen.

* La & su klo 12.30-13.30 ja 14.30-15.30 Valovoiman sisustussuunnittelijat Jenni Ahtiainen ja Susanna Viertola tavattavissa osastollamme.

* Lisäksi: La & su klo 14.00 messujen päälavalla esittelyssä Pori Energian asuntomessukohde Valovoima. Esittelijöinä sisustussuunnittelijat Jenni Ahtiainen ja Susanna Viertola.

Messut avoinna la-su klo 10-16.

Lue lisää messuista: www.satakunnanmessut.fi

 

Miksi aurinkopaneelit Pori Energialta?

  • Pori Energia on lähes 120 vuotta alueella toiminut vakavarainen yritys, joka tulee toimimaan alueella vielä pitkään tulevaisuudessa. Meidät saa kiinni myös toimituksen
  • jälkeen, vaikka 10 tai 20 vuoden päästä.
  • Kilpailukykyiset hinnat.
  • Laadukkaat tuotteet kunnon takuuajoilla. Myymme suomalaisem Naps Solarin korkealaatuisia aurinkosähköjärjestelmiä. Naps on Suomen ja Pohjoismaiden johtava aurinkosähköratkaisujen tuottaja, joka on toiminut yli 30 vuotta.
  • Myyjillämme on vankka ammattitaito ja tiedot.
  • Myymme asiakkaillemme oikean kokoisia järjestelmiä, emme esimerkiksi ylimitoitettuja järjestelmiä kulutukseen nähden. Olemme valmiit ostamaan hetkellisestä ylituotannosta syntyvän energian, lue lisää alta.
  • Asentajamme ovat luotettavia ja ammattitaitoisia.
  • Toimittamamme järjestelmät kokonaisina, ei puuttuvia ruuveja, turvakylttejä tai muitakaan osia.

Aurinkopaneelit teidänkin kotiin? Ota yhteyttä!

Mikko Reuna

044 701 2152

mikko.reuna(a)porienergia.fi

 

Julkaistu 31.10.2017