Asiakaslehtemme uudistui, vastaa lukijakyselyyn

Pori Energian asiakaslehti uudistui ja sen nimi on nyt Virtaus. Ensimmäinen Virtaus ilmestyi 7.12.2018. Lehdessä käsitellään energiaa monesta näkökulmasta. Kansikuvassa on porilaisen verkkopelitapahtuman Insomnian vetäjä Mikael Tuomisalo. Lehdessä laaja kuvitettu artikkeli Insomniasta. Lisäksi lehdessä myös harjavaltalaisen Sanni Grannin jouluinen haastattelu, jossa Grann antaa Marttojen vinkkejä energiatehokkaan ja rentouttavan joulun viettoon. Lehdessä myös juttua Aittaluodon biopolttoainelaitoksesta, kaukojäähdytykseen liitetystä Karhukortteli kerrostaloalueesta sekä Porin teatterin näyttelijän Teemu Niemelän kolumni jossa pohdiskellaan energiaa ja keinovaloa.

Kuvakollaasin henkilöt: Mikael Tuomisalo (Insomnia-verkkopelitapahtuma), Elina Gustafsson (Satakunnan keskussairaalan lastenosasto), Teemu Niemelä (Porin teatteri), Sanni Grann (Martat) ja Rami Viitasaari (MVR-Yhtymä).

Lue lehti tästä (PDF-tiedosto avautuu uuteen ikkunaan)

 

Vastaa lukijakyselyyn, voit voittaa palkinnon!

Haluamme kehittää lehteä koko ajan, vastaa lyhyeen kyselyyn ja voit voittaa tuotepalkintoja. Sähköiseen kyselyyn vastataan täysin anonyymisti eikä vastauksia voida yhdistää vastaajaan. Sinun ei tarvitse jättää yhteystietojasi lainkaan ellet halua osallistua tuotearvontaan.

Lukijakyselyyn tästä!

Asiakaslehden sivun 28 ristikon ratkaisun voit katsoa tästä.

Julkaistu 7.12.2018