Aurinkosähköjärjestelmä Pori Energialta

Ota yhteyttä

Mikko Reuna: 044 701 2152
mikko.reuna(a)porienergia.fi

 • Pori Energia on lähes 120 vuotta alueella toiminut vakavarainen yritys, joka tulee toimimaan alueella vielä pitkään tulevaisuudessa. Meidät saa kiinni myös toimituksen jälkeen, vaikka 10 tai 20 vuoden päästä.
 • Kilpailukykyiset hinnat.
 • Laadukkaat tuotteet kunnon takuuajoilla. Myymme suomalaisen Naps Solarin korkealaatuisia aurinkosähköjärjestelmiä. Naps on Suomen ja Pohjoismaiden johtava aurinkosähköratkaisujen tuottaja, joka on toiminut yli 30 vuotta.
 • Myyjillämme on vankka ammattitaito ja tiedot.
 • Myymme asiakkaillemme oikean kokoisia järjestelmiä, emme esimerkiksi ylimitoitettuja järjestelmiä kulutukseen nähden. 
 • Olemme valmiit ostamaan hetkellisestä ylituotannosta syntyvän energian, lue lisää alta.
 • Asentajamme ovat luotettavia ja ammattitaitoisia.
 • Toimittamamme järjestelmät kokonaisina, ei puuttuvia ruuveja, turvakylttejä tai muitakaan osia.

 

HINNASTO 2019

Voit tilata laadukkaan aurinkosähköjärjestelmän Porin talousalueelle.Järjestelmän koko määräytyy aina tarpeittesi mukaisesti. Järjestelmän voit hankkia myös ns. avaimet käteen toimituksena, jolloin hinta sisältää myös suunnittelukäynnin ja asennuksen.

Aurinkojärjestelmät ja hinnat (alv 24%)

 

3~ järjestelmät

 

 

 

 

Nimellisteho

Paneelien määrä

Pinta-ala

Hinta

Avaimet käteen hinta

Kotitalousvähennys

3,0kW

12 kpl

20m2

4 500 €

7 000 €

1 150 €

5,0kW

20 kpl

33m2

6 700 €

9 700 €

1 400 €

7,0kW

28 kpl

46m2

9 200 €

13 400 €

2 000 €

10,0kW

40 kpl

66m2

12 600 €

17 600 €

2 400 €

 

Ota yhteyttä

Mikko Reuna: 044 701 2152
mikko.reuna(a)porienergia.fi

Järjestelmäpaketti sisältää:

 • Invertterin, tiedonkeruu ja seuranta mahdollista mobiilisovelluksella(*
 • Koteloidun turvakytkimen
 • Aurinkopaneelit, mitat (P x L x S) 1640 x 992 x 40mm / paneeli
 • Peruskiinnikkeet
 • Sähkötarvikkeet
 • Varoituskilvet

*) Edellyttää toimivaa internet yhteyttä

Avaimet käteen hinta (alkaen) sisältää:

 • Suunnittelukäynti asennuskohteessa, jolloin selvitetään asentamiseen liittyvät käytännön asiat, halutun paketin soveltuvuus sekä mahdolliset erityistarpeet. Käynnin kesto max. 2 tuntia.
 • Järjestelmäpaketin
 • Paneelien asennustyön peruskiinnikkeille ja tarvittavat kytkennät
 • Käyttöönoton ja opastuksen


Kotitalousvähennys

Summa on arvio vähennyksen määrästä. Kotitalousvähennysoikeus työn osuudesta on 50%, omavastuu 100 euroa. Vähennyksen maksimimäärä on 2400 euroa/hlö vuodessa. Lisätietoa www.vero.fi

 

Aurinkopaneelien takuu

Aurinkosähköjärjestelmät ovat pitkän käyttöiän laitteita. Myös takuut osille ovat poikkeuksellisen pitkät ja kattavat. 

Aurinkopaneelit

 • 10 vuoden materiaalitakuu
 • 15 vuoden tehotakuu (90% maksimitehosta jäljellä)
 • 25 vuoden tehotakuu (80% maksimitehosta jäljellä)

Sähköntuotannon liittäminen

Suunnitteletko sähköntuotantolaitteiston rakentamista ja sen liittämistä sähköverkkoon? Ota yhteyttä liittymäpalveluumme jo ennen hankintapäätöstä, jotta voimme yhdessä varmistaa tuotantolaitoksen soveltuvuuden suunniteltuun käyttöön.

Mikrotuotannon käyttöönotto

Lähtökohtana on varmistaa verkon ja tuotantolaitoksen käyttöturvallisuus kaikissa tilanteissa. Tuotantolaitteisto voidaan kytkeä verkkoon vasta, kun verkonhaltija on antanut käyttöönottoluvan. Sitä ennen asiakkaan tulee toimittaa verkonhaltijalle pientuotannon yleistietolomake ja käyttöönottotarkastuspöytäkirja.

Pori Energia ostaa aurinkopaneelijärjestelmän ylituotantoenergian

Aurinkopaneelijärjestelmän tuotannon ollessa suurempaa kuin kohteen kulutus, ylituotantoenergia syötetään paikalliseen jakeluverkkoon. Pori Energia on valmis ostamaan tämän sähköenergian.

Ostamisesta sovitaan pientuottajan kanssa erillisellä pientuotannon ostosopimuksella. Ostosopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus ja edellyttää voimassaolevaa sähkönmyyntisopimusta Pori Energian kanssa. Pori Energia ei veloita ostosopimuksen tekemisestä aloitus- ym. maksuja.

Pori Energia hyvittää ylituotantoenergiasta Nord Pool Spot –sähköpörssin Suomen hinta-alueen kuukausikeskiarvohinnan mukaisesti ilman perus- tai välitysmaksuja. Hyvitys suoritetaan verottomana. Toteutuneet spot-hinnat voi tarkistaa verkkosivuilta: www.nordpoolspot.com (linkki suoraan oikeaan kohtaan sivustolla, avautuu uuteen selainikkunaan).

Kohteen paikallinen jakeluverkkoyhtiö perii sähköverkkoon syötetystä ylituotantoenergiasta siirtohinnastonsa mukaisen maksun. Veloitus on Pori Energia Sähköverkot –verkkoalueella sijaitsevien kohteiden osalta verollisena 0,09 snt/kWh.

Pori Energia asiakastarinoita

Pori Energian paneelit Gaetteille Porin 10.osaan

Pori Energia aurinkopaneeliasennus Porin 10.osa Gaettin perhe

Sinikka, ”Jony” sekä lapset Linda ja Lucas seuraavat älypuhelimesta paneelien tuottoa. Löydätkö muuten kuvasta myös perheen Bertta-koiran?

Porin 10.osassa eli Tiilinummessa asuvat João ”Jony” Gaetti ja Sinikka Siltala-Gaetti seurasivat mielenkiinnolla kun heidän tuttunsa hankki aurinkopaneelit Pori Energialta. Pariskunta oli pyöritellyt ajatusta miten saisivat sähkölaskun loppusummaa pienemmäksi ja aurinkopaneelit tarjosivat myös heille ratkaisun.

- Ajattelimme ensin hankkia 5 kilowatin järjestelmän, mutta Mikko neuvoi meitä että kulutuksemme takia on 3 kilowatin järjestelmä meille järkevämpi hankinta. Se herätti luottamusta, ettei yritetty väkisin myydä isompaa ja kalliimpaa järjestelmää, vaan juuri meille sopivan kokoinen, kehuu Sinikka.

 

Tenhon tila valitsi Pori Energian aurinkopaneelijärjestelmän

Tenhon tilan aurinkopaneeliasennus, Pori Energia

Tenhon tila sijaitsee Satakunnassa, Kullaan Järventaustassa. Tilalla kasvatetaan luomupihvikarjaa ja -lampaita. Koko tuotanto on luonnonmukaisen tuotannon kriteerien mukaista. Eläinten hyvinvointi on tilalla tärkeää ja sen perustana ovat vapaus, puhtaus ja mahdollisuus lajinomaiseen käytökseen. Tuotettu liha myydään suoraan kuluttajille oman tilateurastamon yhteydessä olevasta myymälästä. Huhtikuussa 2017 tilan myymälän katolle asennettiin Pori Energian toimesta 15 kW:n aurinkopaneelijärjestelmä, yhteensä 58 paneelia. 

Lue asiakastarina aurinkopaneeliasennuksesta Porin Kaanaassa

Aurinkopaneeliasennus Kaanaassa

Porilainen Pentti Laine halusi vuosien harkinnan jälkeen aurinkopaneelit katolleen.

Lue kaikki asiakastarinat

Naps - suomalaista aurinkosähköä vuodesta 1981

NAPS Solar Systems logo

Kotimainen Naps Solar toimittaa korkealaatuisia aurinkosähköjärjestelmiä kotiin, vapaa-ajalle, ammattikäyttöön sekä ääriolosuhteisiin neljän vuosikymmenen ja yli 250 000 asennuksen kokemuksella. 

Naps Solar Systems Oy:n osakkaina ovat Taalerin kiertotalousrahasto sekä kotimaiset energiayhtiöt Pori Energia Oy, Rauman Energia Oy, Vakka-Suomen Voima Oy ja Oulun Seudun Sähkö. Lue lisää: napssolar.com/fi

Ota yhteyttä

Mikko Reuna
+358 44 701 2152
mikko.reuna(a)porienergia.fi