Kaukolämmön palvelut

Avaimet käteen -palvelu

Pori Energian Avaimet käteen -palvelu säästää aikaa ja vaivaa kaukolämpöön liittymisessä. Hoidamme asiantuntevan yhteistyökumppanimme avulla puolestanne kaikki liittymisessä vaaditut toimet Avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää avaimet käteen -palvelustamme täältä.

Kaukolämpö Premium

Premium-kaukolämpö tekee asumisesta entistä huolettomampaa. Vuositarkastuspalvelu pitää sinut ajan tasalla ja 24h-päivystyspalvelun avulla saat apua välittömästi kun tarvitset sitä. Premium-asiakkaana keskityt viihtymään ihanan lämpimässä kodissasi ekologisesti ja edullisesti – me pidämme huolen muusta. Lue lisää

Energiapalvelut yritysasiakkaille

Tarjoamme yritysasiakkaille monipuolisia lämpöpalveluja joustavasti ja yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden pohjalta. Pori Energia on johtava teollisuuden prosessilämmön ja höyryn toimittaja Satakunnassa. Toimitamme asiakkaillemme mm. höyryä eri painetasoilla, prosessilämpöä ja kaukolämpöä.

Kaukolämpöverkon suunnittelu ja rakentaminen 

Pori Energialla on mittava kokemus kaukolämpöverkon suunnittelusta ja rakentamisesta. Oman kaukolämpöverkkomme lisäksi olemme suunnitelleet ja rakentaneet kaukolämpöverkkoa Satakunnan alueelle erilaisille yritys-, kunta- ja asunto-osakeyhtiöasiakkaille. Voimme tarjota asiakkaille verkon rakentamisen kokonaispaketin. Tällöin huolehdimme kaikista toimituksen vaiheista kaukolämpöverkon suunnittelusta rakentamiseen. 

Asiantuntijapalvelut 

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön laajan asiantuntemuksemme energiantuotannon ja jakelun alueella. Tarjoamme kiinteistökohtaisia lämmitysratkaisuja myös muualla kuin kaukolämpöverkon alueellamme.

Lämmönjakokeskuksen kuntotarkastus

Suoritamme asiakkaille lämmönjakokeskusten kuntotarkastuksia. Tarkastuksissa todetaan ja arvioidaan kuluttajan ja lämpöyhtiön omistamien lämmönjakokeskuksen (siirtimet ja oheislaitteet) laitteiden kunto. Lisäksi annetaan arvio mitkä laitteet tulisi uusia ja mitkä korjata. 

Lämmönvaihtimien vuokraus

Vuokraamme kaukolämpövaihtimia rakenteilla oleville kiinteistöille. Palvelu on tarkoitettu suurille kiinteistöille.