Tilapäissähkö

Tilapäissähkö on väliaikaista sähkönkäyttöä varten rakennettava määräaikainen sähköliittymä. Tilapäissähkö soveltuu hyvin esimerkiksi tapahtumien sekä työmaa-aikaiseen sähköistykseen.

Tilapäissähkön toimitus

Tilapäissähkön toimitusaika on vähintään kaksi viikkoa. 

Tilapäissähköä varten tarvitaan mittaripaikalla varustettu sähkökeskus. Sopimusurakoitsijallamme Pori Energia Oy Tekniikalla on vuokrattavana työmaakeskuksia ja voit hankkia sen kätevästi hakemuksen yhteydessä.

Keskuksen asennus, liittymisjohdon rakentaminen, kytkentä ja vuokra suoritetaan sopimusurakoitsijamme hinnaston mukaisesti.

Tilaus

Tilapäisliittymän liittäminen suunnitellaan asiakaskohtaisesti.

Tilapäissähkö liittymä tilaus

Muista nämä työmaa-aikaisessa sähkön käyttössä!

Jotta sähkölaitteistoa voidaan turvallisesti käyttää työmaa-aikana, pitää sen rakentamisessa huomioida mm. seuraavat asiat.

  • Keskus kiinnitetään kiinteään alustaan esim. työmaakopin seinään tai keskusta varten tehdään erillinen teline
  • Ylimääräinen liittymiskaapeli ei saa olla maan pinnalla vaan se pitää olla maan alla 0,7 m syvyydessä
  • Liittymisjohto on suojattava mekaaniselta vahingoittumiselta maasta keskukseen asti esim. vahvaseinäisellä muoviputkella
  • Liittymisjohtoa ja mittauskeskusta ei saa siirtää jännitteisenä, vaan on tilattava työkatko ulkokeskuksen siirtämisen ajaksi

Varsinkin pienrakentajien kannattaa ottaa tontille heti pysyvä liittymä ulkokäyttöön soveltuvalla mittauskeskuksella, jolloin välttyy ylimääräisiltä kytkentä- ja muutosmaksuilta sekä suuremmilta perusmaksuilta.

Ota yhteyttä tilapäissähköön liittyvissä kysymyksissä