Pori Energia on varautunut sähkön ja lämmön jakeluun myös poikkeustilanteissa

Tällä sivulla kerromme Pori Energian varautumisesta koronavirukseen (COVID-19) ja toiminnastamme poikkeustilanteissa. Päivitämme tälle sivustolle tietoja tilanteen kehittymisestä. Sivua päivitetty 16.3.2020 klo 9.25

Miten Pori Energia varautuu mahdolliseen laajempaan epidemiaan?

Olemme varautuneet toimintaan koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja teemme tarvittavia toimenpiteitä nopeasti. Pori Energialla on ryhmä, joka johtaa tilannekuvan arviointia.

Seuraamme tarkkaan viranomaisohjeita ja pidämme henkilöstömme ajan tasalla muuttuneissa tilanteissa. 

Onko koronaviruksella vaikutusta Pori Energian energiantuotantoon tai jakeluun?

Sähkön, lämmön ja jäähdytyksen tuotanto ja jakelu jatkuvat Porissa ja Pori Energian hallinnoimilla kaukolämpöverkkoalueilla (kuten Harjavalta ja Kristiinankaupunki) normaalisti. Päivitämme jatkuvasti toimintaohjeitamme, joilla varmistamme energian häiriöttömän jakelun asiakkaillemme. Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti verkossa ja puhelimitse, mutta Radanvarsi 2:n asiakaspalvelupiste Porissa on maanantaista 16.3.2020 lähtien toistaiseksi suljettu.

Tehtävänämme on varmistaa sähkön, lämmön ja jäähdytyksen saatavuus myös poikkeustilanteissa. Olemme päivittäneet koronavirukseen liittyviä toimintaohjeitamme ja päivitämme niitä koko ajan tilanteen kehittyessä. Sähkön, lämmön ja jäähdytyksen tuotanto ja jakelu toimivat normaalisti eikä näkyvissä ole häiriötä toimituksiin.

Osana yhteiskunnan sujuvaa toiminnan jatkumista olemme varautuneet koronaepidemiaan ja sitoutuneet varmistamaan asiakkaidemme energiajakelun siitä huolimatta.

Miten ehkäisemme työntekijöidemme sairastumista COVID 19-virukseen?

Henkilöstömme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme rajoittaneet matkustamista ja henkilöstön kokoontumisia sekä tapaamisia ulkoisten sidosryhmien kanssa. Mikäli työntekijämme on vieraillut ulkomailla, hän ei saa tulla Pori Energian tiloihin ennen kuin 14 päivän varoaika on kulunut.

 

Julkaistu 16.3.2020