Olen jo kaukolämmön asiakas

Huoleton & varma


Kaukolämpöä on saatavilla kaikkina aikoina ja se on tasalaatuista. Kannattaa muistaa että kiinteistöllä voi olla useita omistajia ja käyttäjiä sen elinkaaren aikana. Eri käyttäjillä voi vuosien saatossa erilaiset kyvyt ja halut huoltaa ja säätää laitteistoja. Pori Energian kaukolämpökiinteistöissä asukkaan ei tarvitse huolehtia näistä asioista, sillä me vastaamme tuotanto- ja siirtolaitteistosta. Palvelemme myös asiakaslaitteiden huollossa ja ylläpidossa.

Ekologinen & paikallinen


Nimestään huolimatta kaukolämpö on itse asiassa lähilämpöä. Porissa kaukolämpö tuotetaan pääosin satakuntalaisella puulla sekä turpeella. Harjavallassa kaukolämpö on 80%:sti teollisuuden talteenottolämpöä ja Kristiinankaupungissa kaukolämpö tuotetaan lähes 100%:sti paikallisella puupolttoaineella.

 

Paikallisella lämmitysmuodolla on alueellisesti työllistävä vaikutus, niin suoraan kuin välillisesti esimerkiksi paikallisten sahojen kautta. Kaukolämmön keskitetty tuotanto mahdollistaa modernin ja vähäpäästöisen tuotantoteknologian käyttämisen. Asiakkaanamme saat suureksi osaksi hiilidioksidineutraalisti tuotettua lämpöä.

 

Premium-palvelu tuo mielenrauhaa


Miksi asiakkaamme päätyivät valitsemaan kaukolämmön. Miten liittymisprojekti meni ja miten palvelu pelaa Pori Energialla?

 

”Taas se Janne kävi meillä” – Nina Järvinen remontoi synnyintalonsa unelmien kodikseen ja valitsi kaukolämmön. Muutama vuosi sitten hän täydensi kaukolämpöä Premium-palvelulla."

 

Lue lisää

lisäpalvelut

Lämmönjakokeskuksen
kuntotarkastus

Suoritamme asiakkaille lämmönjakokeskusten kuntotarkastuksia. Tarkastuksissa todetaan ja arvioidaan kuluttajan ja lämpöyhtiön omistamien lämmönjakokeskuksen (siirtimet ja oheislaitteet) laitteiden kunto. Lisäksi annetaan arvio mitkä laitteet tulisi uusia ja mitkä korjata. 

 

 

 

omakoti premium -kaukolämpöpaketti

Haluatko huoletonta lämmönhuoltoa kotiisi? Omakoti premium tarjoaa vuositarkastuspalvelun sekä 24h-päivystyspalvelun.

 

 

 

Lue lisää

avaimet käteen - laitteiston uusinta

Kaukolämmityslaitteiston tyypillinen toimintaikä on 20 vuotta. Vanha laitteisto on myös usein vähemmän energiatehokas kuin uudet, markkinoilla olevat laitteet.

Laitteiston uusinta on nopea toimenpide. Tarjoamme työn Avaimet käteen -palveluna suunnitelmineen ja tarkastuksineen.

 

Lue lisää

haluatko meidän olevan yhteydessä sinuun kaukolämpöasioissa?

 

Täytä yhteydenottolomake

Kaukolämmön asiakaspalvelu

Ma-to klo 8-16

Pe klo 9-16

puh. 02 621 2085

asiakaspalvelu@porienergia.fi

kaukoline –sähköinen asiointipalvelu

Palvelussamme voit tarkkailla lämmönkulutustasi, muuttaa yhteystietojasi sekä selailla laskutietojasi.

 

KaukoLine