Kaukolämmön Premium -palvelun asiakastarina

 

 

”Taas se Janne kävi meillä” – Nina Järvinen remontoi synnyintalonsa unelmien kodikseen ja valitsi kaukolämmön. Muutama vuosi sitten hän täydensi kaukolämpöä Premium-palvelulla

 Nina Järvinen ja Janne Irjala seisovat Ninan talon edessä puutarhassa.

Järvisen kolmikerroksinen koti on lämminnyt kaukolämmöllä jo 16 vuotta ja muutama vuosi sitten hän siirtyi käyttämään kaukolämmön Premium-palvelua. Järvisen vuosittaisen kaukolämpövaihtimen tarkastuksen kävi jälleen tekemässä Pori Energian kaukolämpöasentaja Janne Irjala.

- Muutama euro kuukaudessa normaalin laskun päälle on pieni hinta mielenrauhasta, naurahtaa Järvinen. On mukavaa, kun tuttu ammattilainen tulee vuosittain käymään kotona ja kertoo missä kunnossa kaukolämpövaihdin on ja kertoo sen säädöistä, Nina Järvinen kertoo. 

Nina Järvinen istuu keittiön pöydän ääressä. Taustalla näkyy valoisan keittiön tasoja ja kaappeja.

Nina Järvisen vanhempien koti koki muodonmuutoksen puolentoista vuotta kestäneessä remontissa. Kaukolämpöön Järvinen keksi liittyä tuttavan suosituksesta.

Talo mahdollisti myös yrittäjyyden

Järvinen teki 24 vuoden uran paikallislehden myyntineuvottelijana. Tämän jälkeen hän lähti opiskelemaan nuoruuden haaveammattiin kosmetologiksi. 

- En tiedä olisinko lähtenyt yrittäjäksi ilman että olisin ostanut tätä taloa.

Sijainti keskustan lähellä ja hyvät tilat yritykselle oman kodin yhteydessä sinetöivät päätöksen yrittäjän uralle lähtemiseen. 

Järvinen lunasti synnyinkotinsa vuonna 2002 ja teki ennen muuttoa puolentoista vuoden aikana mittavan remontin. Tilat avartuivat ja kaikkialle laitettiin uudet pinnat. Yrityksen tilat on eriytetty omaksi kokonaisuudekseen, jolloin työ ja vapaa aika erottuvat.

 

Jävinen mankeloi vihreällä mankelilla, taustalla seinällä kaukolämpövaihdinlaitteisto

Kaukolämpövaihdin sijaitsee kodinhoitohuoneen, jossa Järvinen mankeloi lakanoita perintömankelilla. Seinällä näkyy kaukolämmönvaihdinlaitteisto.

 

Tuttavan vinkistä vaivattoman kaukolämmön piiriin

Järvisen tuttava ehdotti aikanaan, että Järvisen kannattaisi liittyä kaukolämpöön, kun viereinen päiväkotikin lämpeni kaukolämmöllä. 

- Huolettomuus on se mistä tykkään, että ei tarvitse jännittää lämpimän veden loppumisesta tai että unohtaa tilata öljyä. En itse edes harkinnut mitään muuta lämmitysmuotoa, kuvailee Järvinen öljylämmöstä kaukolämpöön siirtymistä. Naapuritkin kiinnostuivat kaukolämmöstä ja minä sitten jakelin suosituksia ja muutamat liittyivätkin kaukolämpöön, naurahtaa Järvinen.

Asentaja Janne Irjala ja kaukolämpövaihdin

Kaukolämpövaihtimen käyttöikä on noin 25 vuotta ja käytännössä huoltovapaa. Laitteisto kannattaa tarkistuttaa säännöllisesti, jolloin mahdolliset muutokset havaitaan hyvissä ajoin. Premium kaukolämpöön kuuluu myös 24 tuntia vuorokaudessa toimiva päivystyspalvelu.

- Viime syksynä huomasin, että vaihtimesta kuului sirisevää ääntä. Soitin Pori Energiaan ja Janne taisi tulla vielä samana päivänä sitä katsomaan. Hän vaihtoi osan ja homma tuli heti hoidettua, kehuu Järvinen.

Janne Irjala katsoo kameraan, taustalla kaukolämpövaihdin

Kaukolämpöasentaja Janne Irjala on tehnyt lukuisia kaukolämpövaihtimen tarkastuksia. Premium kaukolämpöasiakas saa kerran vuodessa kasvotusten henkilökohtaista opastusta ja vinkkejä, kun kaukolämpövaihdin tarkastetaan. Premium kaukolämpöön kuuluu myös 24h päivystyspalvelu.

Kaukolämmön Premium-palvelun sisältö 

Vuositarkastukseen sisältyy lämmönjakolaitteiston kuntotarkastus, mahdollisten laitevikojen selvitys sekä laitteiden säätöjen tarkastus. Palveluun sisältyy haluttaessa myös opastus lämmönjakolaitteistoon ja sen toimintaan.

24h-päivystyspalvelu sisältää vikojen korjausta ja asiakasneuvontaa. Pori Energian huoltomiehet ovat käytettävissänne kaikkina vuorokauden aikoina kaukolämpölaitteiden ongelmatilanteissa. 

Lue lisää: www.porienergia.fi/kaukolampopremium

 

 

VERTAILE & SELVITÄ KAUKOLÄMMÖN HINTA JA JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ LASKURILLA!

Voit selvittää myös erilaisten kiinteistöjen kaukolämpöön liittämisen kulut, sekä vertailla kuluja eri lämmitysmuotojen välillä. Täyttämällä laskurin tiedot ja jättämällä yhteystietosi laskurin toiselle sivulle, voit lähettää meille suoraan tarjouspyynnön.