Palvelut

Pori Energia Olo

Pori Energia Olo saatavilla kaukolämmitteisiin ja-jäähdytteisiin taloyhtiöihin. Se on täysin kiinteähintainen ja lisäksi varma ja huoleton lämmitysmuoto. Päivittäkää taloyhtiönne kaukolämpösopimus nyt maksuttomasti.

 

Lue lisää

Avaimet käteen
-palvelu

Pori Energian Avaimet käteen -palvelu säästää aikaa ja vaivaa kaukolämpöön liittymisessä. Hoidamme asiantuntevan yhteistyökumppanimme avulla puolestanne kaikki liittymisessä vaaditut toimet Avaimet käteen -periaatteella.

 

Lue lisää

Kaukolämpö Premium

Premium-asiakkaana keskityt viihtymään ihanan lämpimässä kodissasi ekologisesti ja edullisesti – me huolehdimme muusta. Vuositarkastuspalvelu pitää sinut ajan tasalla ja 24h-päivystyspalvelun avulla saat apua välittömästi kun tarvitset sitä. 

 

Lue lisää

Lämmönjakokeskuksen
kuntotarkastus

Suoritamme asiakkaille lämmönjakokeskusten kuntotarkastuksia. Tarkastuksissa todetaan ja arvioidaan kuluttajan ja lämpöyhtiön omistamien lämmönjakokeskuksen (siirtimet ja oheislaitteet) laitteiden kunto. Lisäksi annetaan arvio mitkä laitteet tulisi uusia ja mitkä korjata. 

 

 

 

Asiantuntija-
palvelut 

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön laajan asiantuntemuksemme energiantuotannon ja jakelun alueella. Tarjoamme kiinteistökohtaisia lämmitysratkaisuja myös muualla kuin kaukolämpöverkon alueellamme.

Verkon suunnittelu ja rakentaminen 

Pori Energialla on mittava kokemus kaukolämpöverkon suunnittelusta ja rakentamisesta. Oman kaukolämpöverkkomme lisäksi olemme suunnitelleet ja rakentaneet kaukolämpöverkkoa Satakunnan alueelle erilaisille yritys-, kunta- ja asunto-osakeyhtiöasiakkaille. Voimme tarjota asiakkaille verkon rakentamisen kokonaispaketin. Tällöin huolehdimme kaikista toimituksen vaiheista kaukolämpöverkon suunnittelusta rakentamiseen. 

Lämmön-
vaihtimien
vuokraus

Vuokraamme kaukolämpövaihtimia rakenteilla oleville kiinteistöille. Palvelu on tarkoitettu suurille kiinteistöille.

 

Energiapalvelut
yritysasiakkaille

Tarjoamme yritysasiakkaille monipuolisia lämpöpalveluja joustavasti ja yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden pohjalta. Pori Energia on johtava teollisuuden prosessilämmön ja höyryn toimittaja Satakunnassa. Toimitamme asiakkaillemme mm. höyryä eri painetasoilla, prosessilämpöä ja kaukolämpöä.