Pori Energia Olo

Päivitä kaukolämpösopimuksesi veloituksetta

Porilaiselle taloyhtiölle aina edullisin ja paras lämmitysvaihtoehto.

 1. Säästöä lämmityskuluissa
 2. Ei palvelumaksuja
 3. Ei investointikuluja
 4. Vakaat lämmitysolosuhteet

Pori Energia Olo saatavilla kaukolämmitteisiin ja-jäähdytteisiin taloyhtiöihin ja liikekiinteistöihin, päivitä kaukolämpösopimuksesi nyt.

Lisätiedot ja esittely:
Antti Lehtonen
p. 044701 2205
antti.lehtonen@porienergia.fi

 

Mikä on Pori Energia Olo?

Täysin kiinteähintainen lämmitysmuoto. Varmasti edullisin ja huolettomin.

Säästöä lämmityskuluissa

 • Lisäsopimuksen myötä kiinteistön lämmityskustannukset ovat nykyisiä kustannuksia takuuvarmasti edullisempia. 
 • Kiinteistön energiakustannukset ovat kiinteät ensimmäiset 5 vuotta, jonka jälkeen hinta sidotaan vakaisiin indekseihin. 
 • Tiedät lämmityskustannukset pitkälle tulevaisuuteen.

Ei kuukausimaksuja

 • Maksat vain energiasta, tuote ei sisällä palvelumaksua.
 • Tuotteeseen sisältyy veloituksetta lämmityslaitteiden huolto ja kunnossapito, sekä päivystyspalvelu. 

Ei investointikuluja taloyhtiölle

 • Pori Energia vastaa lämmitykseen liittyvistä tuotantolaitteista ja mahdollisista laite- ja järjestelmäinvestoinneista. Toimitusrajana lämmönjakohuone ja lämmönjakelu.
 • Pori Energialla on oikeus toteuttaa kiinteistön energian käytön optimoinnin ja energiatehokkuuden parantamiseen liittyvät toimenpiteet, jotka laskelmien mukaan osoittautuvat kannattaviksi.
 • Kiinteistöön asennetaan veloituksetta mittaustietoon perustuva uusi lämmityksen säädin sekä etä- ja olosuhdevalvonta. Huoneistoihin asennetaan riittävä määrä anturointia luotettavan lämmityksen säädön varmistamiseksi.

Vakaat lämmitysolosuhteet ja huolettomuutta

 • Huolehdimme, että kiinteistön lämmitys toimii parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Taloyhtiön ei tarvitse miettiä järjestelmien toimivuutta, valvontaa, säätöä tai huoltoa.
 • Taloyhtiön ei tarvitse miettiä korvausinvestointien päätöksentekoa tai rahoitusta.
 • Taloyhtiön ei tarvitse miettiä tehokkuusinvestointien päätöksentekoa, rahoitusta tai takaisinmaksuaikoja.
 • Päätöksenteko on näin ollen todella helppoa.

Pori Energia Olo asiakastarinat

Matti Mäkelä seisoo kerrostalon pihalla katsoen kameraan. Matilla päällä keltainen Pori Energia Olo huppari.

- Päädyimme Pori Energia Oloon, sillä sopimus antaa taloyhtiöllemme taloudellista varmuutta. Kun seuraavat viisi vuotta kaukolämmön hinta pysyy samana, niin se helpottaa budjetin laatimista. Taloudellinen riskikin on pieni, vaikka talvet olisivatkin jatkossa lämpimiä, kertoo As Oy Porin Keskuspuistikon hallituksen puheenjohtaja Matti Mäkelä.

Taloyhtiö on kuulunut jo pitkään Pori Energian kaukolämpöverkkoon, joten sopimuksen päivitys kävi luonnollisesti. Päätös oli lopulta helppo.

- Pori Energialta tuli tarjous, jonka jälkeen yhtiön edustaja kävi puhumassa hallitukselle. Sen jälkeen teimme taloyhtiön hallituksessa yksimielisen päätöksen siirtymisestä Pori Energia Oloon. Hyödyt olivat niin suuret.

”Tuo parannusta yhteen ongelmaan”

- Budjetin ennustettavuuden lisäksi Pori Energia Olo tuo meille myös huolettomuutta. Mahdolliset ongelmat hoitaa Pori Energia, eikä meidän tarvitse enää vaivata omaa huoltoyhtiötämme lämpöpuolen asioissa.

Pori Energia Olon avulla Keskuspuistikko pääsee myös yhdestä ongelmista, joka liitetään usein korkeisiin ja vanhempiin kerrostaloihin. 

- Asuntoihin asennetaan mittarit ja anturit, joiden avulla Pori Energia voi seurata etänä huoneistojen lämpöjä, tarvittaessa tasaa niitä ja huolehtii siitä, että talon lämmitys toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Se tuo parannusta yhteen ongelmaan: korkeissa kerrostaloissahan on usein pulmana se, että joskus ylhäällä on kylmempää ja alhaalla lämpimämpää. 

 

Jaakko Ahoranta istuu pyykkitelineen päällä taloyhtiön sisäpihalla kesäkuussa 2020.

- Seuraamme keskustelua taloyhtiön erilaisista lämmitystavoista, mutta pidämme talollemme realistisena pysyä kaukolämmössä. Haluamme pitää taloyhtiömme hyvässä kunnossa ja tekniikan ajan tasalla. Halusimme talotekniikkaan asiantuntijatukea ja modernisoida laitteistoa, lisäksi Pori Energia Oloon sisältyvä 24/7 päivystys tuo varmuutta. Taloyhtiömme haluaa olla aktiivinen yhteistyökumppani. Saamme varmasti Olo-hankkeen asiantuntijoilta monenlaista oppia ja kehittämisideoita. Uskomme, että me talon asukkaat yhdessä hallituksen kanssa voimme olla kehittämässä talomme energiatehokkuutta asumismukavuudesta tinkimättä, kuvailee Jaakko Ahoranta.

 

 

- Hinnan vakaus oli ratkaiseva asia, miksi valitsimme Pori Energia Olon.  40 % taloyhtiömme kuluista muodostuu lämmityksestä. Hinta on nyt kiinteä seuraavat viisi vuotta, joten on helppo laatia tulevat budjetit. Huoltovapaus painoi myös vaakakupissa, eli mahdolliset ongelmat hoitaa Pori Energia. Semmoisen arvoa ei oikein rahassa voikaan mitata, isännöitsijä Timo Steen kertaa syitä miksi heidän taloyhtiönsä Functuran valinnan taustoja.

 

- Osaa huoletti sitoutuminen viideksi vuodeksi. Tarkastelimme kuitenkin yhdessä aiemmin toteutuneita kulutuksia ja hintoja ja tulimme siihen tulokseen, että Pori Energia Olo on kannaltamme paras ratkaisu. Lisäksi halusimme suosia paikallista yritystä, joka tarjoaa töitä porilaisille, kertoo taloyhtiö Keulapurjeen hallituksen puheenjohtaja Simo Raita. Pohjois-Porissa sijaitseva Keulapurje on 27 asunnon taloyhtiö.

 

Kolmen kerrostalon taloyhtiö Säveltäjänlinna Porin keskustassa valitsi Pori Energia Olon. 

Myynti 

Antti Lehtonen

p. 044701 2205

antti.lehtonen@porienergia.fi