Täysvihreätakuu Pori Energia

Koivumetsää ja Täysvihreätakuu-logo

Täysvihreä takuu -palvelu on valinta sinulle, joka haluat varmistaa, että kaukolämpösi on täysin hiilidioksidipäästötöntä. Palvelun avulla saat todistuksen siitä, että ostamasi kaukolämpö on tuotettu 100 % uusiutuvilla polttoaineilla ja lämmityksesi hiilijalanjälki on näin ollen 0 g/kWh.

Näytä vastuullisuutesi ja kerro, että ilmastoasiat ovat sinulle ja asiakkaillesi tärkeitä. 

Tuotantomme on tällä hetkellä 75 % hiilidioksidipäästötöntä. Käytämme valtaosin uusiutuvia paikallisia puupolttoaineita. 

Täysvihreätakuu-palvelu on helppo tapa todentaa kestävä valinta ympäristön hyväksi.

Valitse itsellesi pelkkää uusiutuvaa

Pori Energian kaukolämmön tuotannossa käytetään valtaosin uusiutuvia polttoaineita. Paikallisella lämmitysmuodolla on alueellisesti työllistävä vaikutus, niin suoraan kuin välillisesti esimerkiksi paikallisten sahojen kautta. Kaukolämmön keskitetty tuotanto mahdollistaa modernin ja vähäpäästöisen tuotantoteknologian käyttämisen.

Aittaluodon uusi voimalaitos auttaa vähentämään energiatuotantomme ympäristövaikutuksia entistä suuremman biopolttoaineiden käytön ja esimerkiksi teollisuuden sivuvirtojen ja paikallisten energialähteiden hyödyntämisen myötä. Seuraamme jatkuvasti lämmön tuotannossa käytettyjä polttoaineita ja tuotannon aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä. Tuotantomme on päästökaupan piirissä ja sitä kautta kokonaisuudessaan CO2-kompensoitua. 

Takuuvarmasti uusiutuvaa

Täysvihreätakuu-palvelun avulla asiakas voi valita todis-tetusti ympäristöystävällisimmän lämmityksen ja taata itselleen kokonaan uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla energialähteillä tuotettua kaukolämpöä. Ulkopuolinen todentaja varmentaa vuosittain Täysvihreätakuu-palvelun ja myöntää lämmön myyjälle sertifikaatin Täysvihreätakuu-palveluun. Todennuksessa, että palvelun asi-akkaille toimitettu kaukolämpö on tuotettu uusiutuvilla.

Porilaisille kiinteistöille

Täysvihreätakuu-palvelu on lisäominaisuus nykyiseen kaukolämpöösi. Voit valita Pori Energian kaukolämpöasiakkaana Porin runkoverkon alueella tämän lisäominaisuuden voimassa olevan hinnaston lisäksi. Lisäominaisuus sopii nykyisiin ja uusin kaukolämpösopimuksiin. Valitsemalla nykyiseen kaukolämpöösi tämän lisäominaisuuden saat kiinteistön lämmityksen kokonaan uusiutuvilla energialähteillä tuotettuna. 

Hinta

Täysvihreätakuun hinta on 0,99 € /MWh (alv 24 %).

Täysvihreätakuu saatavilla yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille.

 

Myynti 

Antti Lehtonen

p. 044701 2205

antti.lehtonen@porienergia.fi

Antti Lehtonen kasvokuva