Olemme jo kaukolämmön asiakkaita

Onko kiinteistön lämmitysjärjestelmä ikääntynyt, asuntojen lämpötilat epätasaiset ja kiinteistön energiatehokkuus mietityttää?
Ei hätää – Pori Energia auttaa! Katsotaan yhdessä mikä ratkaisu soveltuu kiinteistön tilanteeseen parhaiten.

Lämmönjakokeskuksen modernisoinnin yhteydessä voidaan helposti tehdä kiinteistön lämmityksestä älykkäämpi asentamalla uudenaikainen tietojärjestelmä, jossa yhdistämällä nykyinen ulkolämpötilaan perustuva säätö sisälämpötilaan, säätilaan tai vaikka vedenlämpötilaan. Järjestelmän avulla näkee hyvin patteriverkoston tasapainotilanteen. Patteriverkon perussäädön avulla varmistetaan tasaiset lämpötilat ja energiatehokkuus.

Kaikki tämä onnistuu palvelumaksulla, joka voidaan liittää suoraan lämmityslaskuun. Kun kaipaat lämmitystä ilman huolia, ota yhteys Pori Energiaan!

 

Pori Energia Olo 

 

Pori Energia Olo on porilaiselle taloyhtiölle ja liikekiinteistölle aina edullisin ja paras lämmitysvaihtoehto. Päivittäessäsi sopimuksesi Pori Energia Oloon, siirtyy kiinteistön lämmönjakolaitteisto vastuullemme – tämä tarkoittaa sitä, että: 

 

  • Valvomme lämmitysjärjestelmän toimintaa ja kiinteistön olosuhteita puolestasi etäyhteyden avulla 
  • Reagoimme havaittuihin poikkeamiin nopeasti, ja säädämme lämmitystä tarpeen mukaan 

  • Palveluun sisältyy veloituksetta myös lämmityslaitteiston huolto, kunnossapito ja päivystyspalvelu 

  • Pori Energia vastaa lämmitykseen liittyvistä tuotantolaitteista ja mahdollisista laite- ja järjestelmäinvestoinneista. Toimitusrajana lämmönjakohuone ja lämmönjakelu

 

Lue lisää

AVAIMET KÄTEEN – VAIVATTOMUUTTA HANKINTOIHIN

 

Kaukolämmityslaitteiston tyypillinen toimintaikä on 20 vuotta. Vanha laitteisto on myös usein vähemmän energiatehokas kuin uudet, markkinoilla olevat laitteet.

Laitteiston uusinta on nopea toimenpide. Tarjoamme työn Avaimet käteen -palveluna suunnitelmineen ja tarkastuksineen.

 

Lue lisää

 

paranna taloyhtiön energiatehokkuutta

Tekemällä viisaita energiaratkaisuja voidaan varmistaa ihmisille ja rakennuksille hyvät olosuhteet. Tutustu taloyhtiöiden energiaoppaaseen, jossa käsitellään järjestelmien kunnossapitoa, suunnitelmallista tekemistä, turhan kulutuksen välttämistä sekä investointien energiaominaisuuksia.

 

Lataa energiaopas

 

Mikko Mäkelä kerrostalon pihalla

Taloyhtiö Keskuspuistikko valitsi Pori Energia Olon

- Budjetin ennustettavuuden lisäksi Pori Energia Olo tuo meille myös huolettomuutta. Mahdolliset ongelmat hoitaa Pori Energia, eikä meidän tarvitse enää vaivata omaa huoltoyhtiötämme lämpöpuolen asioissa.

 

Pori Energia Olon avulla Keskuspuistikko pääsee myös yhdestä ongelmista, joka liitetään usein korkeisiin ja vanhempiin kerrostaloihin. 

 

- Asuntoihin asennetaan mittarit ja anturit, joiden avulla Pori Energia voi seurata etänä huoneistojen lämpöjä, tarvittaessa tasaa niitä ja huolehtii siitä, että talon lämmitys toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Se tuo parannusta yhteen ongelmaan: korkeissa kerrostaloissahan on usein pulmana se, että joskus ylhäällä on kylmempää ja alhaalla lämpimämpää. 

 

Lue lisää

premium-palvelut

– lisää varmuutta ja pitkää ikää

premium tarkastuspalvelu

Kaipaako vuosia käytössä ollut kaukolämpölaitteisto tarkastusta? Kaukolämmityslaitteistot ovat erittäin toimintavarmoja, mutta mekaanisiin ja elektronisiin osiin saattaa tulla vikoja laitteiston ikääntyessä. Laitteiston kunto kannattaa tarkastaa säännöllisesti ennenkuin vikoja ilmenee.

 

 

 

Lue lisää

premium energiakatselmus


Onko tarpeen käydä läpi kiinteistön energiatarpeet kokonaisuudessaan? Kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen alkaa esiselvityksellä ja kohdekatselmuksella. Kohdekatselmuksessa selvitetään kiinteistön talotekniset järjestelmät, eristävät rakenteet sekä kartoitetaan korjaustarpeet. Selvityksessä käydään läpi kiinteistön perustiedot.

 

 

Lue lisää

 

premium
moderni lämmönsäätö

 

Perustason kaukolämpöä ohjataan yleisesti ulkolämpötilan mukaan. Moderni lämmönsäätö ottaa huomioon myös kiinteistön huonelämpötilat sekä muita kiinteistön energiatehokkuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Tämä älykäs ratkaisu säästää energiaa, euroja ja luontoa.

 

 

Lue lisää

Muuta lämmityksesi hiilineutraaliksi Täysvihreätakuu -palvelulla 

 

Täysvihreätakuu -palvelu on sinun valintasi, kun haluat varmistaa, että kaukolämpösi on täysin hiilidioksidipäästötöntä. Palvelun avulla saat todistuksen siitä, että ostamasi kaukolämpö on tuotettu 100% uusiutuvilla tai siihen rinnastettavilla polttoaineilla. Lämmityksesi hiilijalanjälki on tällöin 0g/kWh. 

 

Lue lisää

                                                      

sulanapito

Sulanapito tuo turvallisuutta ja mukavuutta. Sulanapidolla tarkoitetaan piha- tai katualueiden sulana pitämistä talviaikaan. Tämä on mahdollista toteuttaa helposti kaukolämmityksen avulla. Sen avulla voidaan pitää turvallisina kiinteistöiden kulkureitit, kadut, ulko- ja piha-alueet sekä ajoluiskat. 

 

Sulanapidon etuja:

  • Kiinteistön huoltokustannukset alenevat (lumenpoisto, hiekoitustarve ja aurauskulut vähenevät). 

  • Kiinteistön lattioiden kuluminen vähentyy, kun pöly ja lika ei kulkeudu kiinteistön sisätiloihin. 

  • Sulanapidon avulla kiinteistön arvo nousee ja liukastumistapaturmat vähenevät. 

 

Lue lisää

kaukojäähdytys ratkaisuksi?

Soveltuu kaikentyyppisille kiinteistöille, kuten toimistoille, liikekiinteistöille ja asuinkiinteistöille. Vaivaton, taloudellinen ja ympäristöystävällinen kaukojäähdytys voidaan asentaa niin uusiin kuin vanhoihin kiinteistöihin. Kiinteistön viilennys on tuotteen ansiosta 100 % hiilidioksidipäästötöntä.  

 

Lue lisää

 

ota yhteyttä

Kaukolämpö- ja viilennys sekä kaukolämmön palvelut:


Antti Lehtonen kasvokuva

Antti Lehtonen

puh. 044 701 2205

antti.lehtonen@porienergia.fi

 

 

Eikö kiinteistösi ole kaukolämpöverkkomme alueella? 

 


Tarjoamme energiaan liittyvät ratkaisut myös niihin kohteisiin, joihin emme voi sijainnista johtuen kaukolämmitystä tarjota. Ratkaisumme perustuvat uusiutuviin energialähteisiin ja sopivat sekä rakenteilla oleviin että vanhoihin kiinteistöihin. Näihin kiinteistöihin toteutamme kiinteistön kannalta parhaan mahdollisen ratkaisun. Ratkaisu voi olla esimerkiksi maalämpö, pelletti, ilmavesilämpöpumppu, hake tai jokin muu lämmitysmuoto. 

 

Tutustu lähienergiaratkaisuihin
                                                                 

kaukoline –sähköinen asiointipalvelu

Haluatko tarkkailla taloutesi lämmönkulutusta, muuttaa yhteystietoja tai selailla laskutietoja?

 

KaukoLine