Olemme jo kaukolämmön asiakkaita

Onko kiinteistön lämmitysjärjestelmä ikääntynyt, asuntojen lämpötilat epätasaiset ja kiinteistön energiatehokkuus mietityttää?
Ei hätää – Pori Energia auttaa! Katsotaan yhdessä mikä ratkaisu soveltuu kiinteistön tilanteeseen parhaiten.

Lämmönjakokeskuksen modernisoinnin yhteydessä voidaan helposti tehdä kiinteistön lämmityksestä älykkäämpi asentamalla uudenaikainen tietojärjestelmä, jossa yhdistämällä nykyinen ulkolämpötilaan perustuva säätö sisälämpötilaan, säätilaan tai vaikka vedenlämpötilaan. Järjestelmän avulla näkee hyvin patteriverkoston tasapainotilanteen. Patteriverkon perussäädön avulla varmistetaan tasaiset lämpötilat ja energiatehokkuus.

Kaikki tämä onnistuu palvelumaksulla, joka voidaan liittää suoraan lämmityslaskuun. Kun kaipaat lämmitystä ilman huolia, ota yhteys Pori Energiaan!

 

pori energia olo -olosuhdepalvelu

– säästöä ja varmuutta

 

avaimet käteen -palvelut

– vaivattomuutta hankintoihin

PORI ENERGIA OLO

Pori Energia Olossa kiinteistön lämmönjakolaitteisto siirtyy vastuullemme. Lämmitysjärjestelmän toimintaa ja kiinteistön olosuhteita valvotaan etäyhteyden avulla. Poikkeamat havaitaan ja niihin voidaan reagoida nopeasti. Tämä on älykästä lämmönsäätöä parhaimmillaan! Edullisempaan energian hintaan sisältyy lämmönjakolaitteiston huolto- ja päivystyspalvelu. Säästöt eivät sula palvelumaksuihin.

 

Lue lisää >

avaimet käteen
laitteiston uusinta

Kaukolämmityslaitteiston tyypillinen toimintaikä on 20 vuotta. Vanha laitteisto on myös usein vähemmän energiatehokas kuin uudet, markkinoilla olevat laitteet.

Laitteiston uusinta on nopea toimenpide. Tarjoamme työn Avaimet käteen -palveluna suunnitelmineen ja tarkastuksineen.

 

Lue lisää >

 

Mikko Mäkelä kerrostalon pihalla

Taloyhtiö Keskuspuistikko valitsi Pori Energia Olon

- Budjetin ennustettavuuden lisäksi Pori Energia Olo tuo meille myös huolettomuutta. Mahdolliset ongelmat hoitaa Pori Energia, eikä meidän tarvitse enää vaivata omaa huoltoyhtiötämme lämpöpuolen asioissa.

Pori Energia Olon avulla Keskuspuistikko pääsee myös yhdestä ongelmista, joka liitetään usein korkeisiin ja vanhempiin kerrostaloihin. 

- Asuntoihin asennetaan mittarit ja anturit, joiden avulla Pori Energia voi seurata etänä huoneistojen lämpöjä, tarvittaessa tasaa niitä ja huolehtii siitä, että talon lämmitys toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Se tuo parannusta yhteen ongelmaan: korkeissa kerrostaloissahan on usein pulmana se, että joskus ylhäällä on kylmempää ja alhaalla lämpimämpää. 

 

Lue lisää Pori Energia Olosta >

premium-palvelut

– lisää varmuutta ja pitkää ikää

premium tarkastuspalvelu

Kaipaako vuosia käytössä ollut kaukolämpölaitteisto tarkastusta? Kaukolämmityslaitteistot ovat erittäin toimintavarmoja, mutta mekaanisiin ja elektronisiin osiin saattaa tulla vikoja laitteiston ikääntyessä. Laitteiston kunto kannattaa tarkastaa säännöllisesti ennenkuin vikoja ilmenee.

 

 

 

Lue lisää >

premium energiakatselmus


Onko tarpeen käydä läpi kiinteistön energiatarpeet kokonaisuudessaan? Kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen alkaa esiselvityksellä ja kohdekatselmuksella. Kohdekatselmuksessa selvitetään kiinteistön talotekniset järjestelmät, eristävät rakenteet sekä kartoitetaan korjaustarpeet. Selvityksessä käydään läpi kiinteistön perustiedot.

 

Lue lisää >

 

premium
moderni lämmönsäätö

 

Perustason kaukolämpöä ohjataan yleisesti ulkolämpötilan mukaan. Moderni lämmönsäätö ottaa huomioon myös kiinteistön huonelämpötilat sekä muita kiinteistön energiatehokkuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Tämä älykäs ratkaisu säästää energiaa, euroja ja luontoa.

 

Lue lisää >

täysvihreätakuu

Täysvihreätakuu -palvelu on valinta sinulle, joka haluat varmistaa, että kaukolämpösi on täysin hiilidioksidipäästötöntä. Palvelun avulla saat todistuksen siitä, että ostamasi kaukolämpö on tuotettu 100 % uusiutuvilla polttoaineilla ja lämmityksesi hiilijalanjälki on näin ollen 0 g/kWh.

Lue lisää >

                                                      

Kiinnostaako sulanapito?

Haluaisitko piha- tai katualueesi turvallisemmaksi? Kaukolämmön avulla toteutettu sulanapito tuo pitoa.

 

Lue lisää >

kaukoviilennys ratkaisuksi?

Soveltuu kaikentyyppisille kiinteistöille, kuten toimistoille, liikekiinteistöille ja asuinkiinteistöille. Vaivaton, taloudellinen ja ympäristöystävällinen kaukoviilennys voidaan asentaa niin uusiin kuin vanhoihin kiinteistöihin. Viilennyksemme on 100 % hiilidioksidipäästötöntä. 

 

Lue lisää >

ota yhteyttä!

Kaukolämpö- ja viilennys sekä kaukolämmön palvelut:

Antti Lehtonen

p. 044 701 2205

antti.lehtonen@porienergia.fi

 

Antti Lehtonen kasvokuva

 

 

Kaukolämmön kaikki yhteystiedot >

kiinnostaako muut lähienergiaratkaisut?


Maalämpö, erilaiset pumppuratkaisut vai pelletti? Pohtimisessa auttaa asiantuntijamme! Tulemme paikanpäälle katsomaan minkälaisesta kohteesta on kyse ja teemme sen mukaan parhaan mahdollisen ehdutuksen luonto ja kukkaro edellä. Katso tästä lisää ja ota yhteyttä.

 

Lue lisää >
                                                                 

 

 

kaukoline –sähköinen asiointipalvelu

Haluatko tarkkailla taloutesi lämmönkulutusta, muuttaa yhteystietoja tai selailla laskutietoja? Pääset KaukoLineen täältä.

KaukoLine >