Olemme jo kaukolämmön asiakkaita

Onko kiinteistön lämmitysjärjestelmä ikääntynyt, asuntojen lämpötilat epätasaiset ja kiinteistön energiatehokkuus mietityttää?
Ei hätää – Pori Energia auttaa! Katsotaan yhdessä mikä ratkaisu soveltuu kiinteistön tilanteeseen parhaiten.

Lämmönjakokeskuksen modernisoinnin yhteydessä voidaan helposti tehdä kiinteistön lämmityksestä älykkäämpi asentamalla uudenaikainen tietojärjestelmä, jossa yhdistämällä nykyinen ulkolämpötilaan perustuva säätö sisälämpötilaan, säätilaan tai vaikka vedenlämpötilaan. Järjestelmän avulla näkee hyvin patteriverkoston tasapainotilanteen. Patteriverkon perussäädön avulla varmistetaan tasaiset lämpötilat ja energiatehokkuus.

Kaikki tämä onnistuu palvelumaksulla, joka voidaan liittää suoraan lämmityslaskuun. Kun kaipaat lämmitystä ilman huolia, ota yhteys Pori Energiaan!

AVAIMET KÄTEEN – VAIVATTOMUUTTA HANKINTOIHIN

 

Kaukolämmityslaitteiston tyypillinen toimintaikä on 20 vuotta. Vanha laitteisto on myös usein vähemmän energiatehokas kuin uudet, markkinoilla olevat laitteet.

Laitteiston uusinta on nopea toimenpide. Tarjoamme työn Avaimet käteen -palveluna suunnitelmineen ja tarkastuksineen.

 

Lue lisää

 

paranna taloyhtiön energiatehokkuutta

Tekemällä viisaita energiaratkaisuja voidaan varmistaa ihmisille ja rakennuksille hyvät olosuhteet. Tutustu taloyhtiöiden energiaoppaaseen, jossa käsitellään järjestelmien kunnossapitoa, suunnitelmallista tekemistä, turhan kulutuksen välttämistä sekä investointien energiaominaisuuksia.

 

Lataa energiaopas

 

premium-palvelut

– lisää varmuutta ja pitkää ikää

premium tarkastuspalvelu

Kaipaako vuosia käytössä ollut kaukolämpölaitteisto tarkastusta? Kaukolämmityslaitteistot ovat erittäin toimintavarmoja, mutta mekaanisiin ja elektronisiin osiin saattaa tulla vikoja laitteiston ikääntyessä. Laitteiston kunto kannattaa tarkastaa säännöllisesti ennenkuin vikoja ilmenee.

 

 

 

Lue lisää

premium energiakatselmus


Onko tarpeen käydä läpi kiinteistön energiatarpeet kokonaisuudessaan? Kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen alkaa esiselvityksellä ja kohdekatselmuksella. Kohdekatselmuksessa selvitetään kiinteistön talotekniset järjestelmät, eristävät rakenteet sekä kartoitetaan korjaustarpeet. Selvityksessä käydään läpi kiinteistön perustiedot.

 

 

Lue lisää

 

premium
moderni lämmönsäätö

 

Perustason kaukolämpöä ohjataan yleisesti ulkolämpötilan mukaan. Moderni lämmönsäätö ottaa huomioon myös kiinteistön huonelämpötilat sekä muita kiinteistön energiatehokkuuteen vaikuttavia tekijöitä.

Tämä älykäs ratkaisu säästää energiaa, euroja ja luontoa.

 

 

Lue lisää

Muuta lämmityksesi hiilineutraaliksi Täysvihreätakuu -palvelulla 

 

Täysvihreätakuu -palvelu on sinun valintasi, kun haluat varmistaa, että kaukolämpösi on täysin hiilidioksidipäästötöntä. Palvelun avulla saat todistuksen siitä, että ostamasi kaukolämpö on tuotettu 100% uusiutuvilla tai siihen rinnastettavilla polttoaineilla. Lämmityksesi hiilijalanjälki on tällöin 0g/kWh. 

 

Lue lisää

                                                      

sulanapito

Sulanapito tuo turvallisuutta ja mukavuutta. Sulanapidolla tarkoitetaan piha- tai katualueiden sulana pitämistä talviaikaan. Tämä on mahdollista toteuttaa helposti kaukolämmityksen avulla. Sen avulla voidaan pitää turvallisina kiinteistöiden kulkureitit, kadut, ulko- ja piha-alueet sekä ajoluiskat. 

 

Sulanapidon etuja:

  • Kiinteistön huoltokustannukset alenevat (lumenpoisto, hiekoitustarve ja aurauskulut vähenevät). 

  • Kiinteistön lattioiden kuluminen vähentyy, kun pöly ja lika ei kulkeudu kiinteistön sisätiloihin. 

  • Sulanapidon avulla kiinteistön arvo nousee ja liukastumistapaturmat vähenevät. 

 

Lue lisää

kaukojäähdytys ratkaisuksi?

Soveltuu kaikentyyppisille kiinteistöille, kuten toimistoille, liikekiinteistöille ja asuinkiinteistöille. Vaivaton, taloudellinen ja ympäristöystävällinen kaukojäähdytys voidaan asentaa niin uusiin kuin vanhoihin kiinteistöihin. Kiinteistön viilennys on tuotteen ansiosta 100 % hiilidioksidipäästötöntä.  

 

Lue lisää

 

ota yhteyttä

Myynti-insinööri

Hanna Grönroos

puh. 044 701 2173

 

Eikö kiinteistösi ole kaukolämpöverkkomme alueella? 

 


Tarjoamme energiaan liittyvät ratkaisut myös niihin kohteisiin, joihin emme voi sijainnista johtuen kaukolämmitystä tarjota. Ratkaisumme perustuvat uusiutuviin energialähteisiin ja sopivat sekä rakenteilla oleviin että vanhoihin kiinteistöihin. Näihin kiinteistöihin toteutamme kiinteistön kannalta parhaan mahdollisen ratkaisun. Ratkaisu voi olla esimerkiksi maalämpö, pelletti, ilmavesilämpöpumppu, hake tai jokin muu lämmitysmuoto. 

 

Tutustu lähienergiaratkaisuihin
                                                                 

kaukoline –sähköinen asiointipalvelu

Haluatko tarkkailla taloutesi lämmönkulutusta, muuttaa yhteystietoja tai selailla laskutietoja?

 

KaukoLine