Sähkötekniset palvelut & urakointi

Talvinen ilmakuva Porin keskustasta talvi-aikaan

Pori Energia Oy on luotettava ja tehokas yhteistyökumppani. Tarjoamme palveluita rakentajille, yrityksille, teollisuudelle sekä yhteisöille. Palvelutarjontamme liittyy sähköjakeluverkon suunnitteluun ja projektitöihin. Toimimme pääasiassa Satakunnan alueella ja olemme maakunnassa merkittävä sähköalan toimija. Vastaamme mielellämme työkyselyihin ja urakkatarjouksiin.

Toiminnan osa-alueet

Sähkösuunnittelu

Tarjoamme apuamme yrityksille ja teollisuudelle sähköjakeluverkon sähkösuunnitteluun. Palvelumme sisältää sähkösuunnittelua: jakelu- ja keskijänniteverkon, muuntamoiden, sähköasemien sekä valaistusverkon osalta maalla, vesistöissä ja ilmassa.

Sähköverkon rakentaminen

Olemme yhteistyökumppanisi sähköverkon rakentamisessa. Yrityksellämme on pitkä kokemus alalta. Osaamisemme mahdollistaa vaativien sähköverkon rakennushankkeiden toteuttamisen. Osaamisemme kattaa sähkönjakeluverkon työt ilmassa, maalla ja vesistöissä sekä muuntamoiden ja sähköasemien rakentamisen.

Ydinosaamistamme ovat muuntamo- ja kojeistoratkaisut. Myymme myös -avaimet käteen periaatteella palveluamme.

Valaistusverkko

Tarjoamme osaamistamme valaistusverkon rakentamiseen ja vaativiin hankkeisiin. Palveluosaamisemme kattaa katu- ja tievalaistuksen, yritysten ja teollisuuden valaistuksen sekä erilaiset valaistuksen huolto, nostolava- ja kunnossapitotyöt.

Tietoliikenneverkko

Tietoliikenneverkon nopeusvaatimukset kasvavat tulevaisuudessa yhä enemmän. Tarjoamme osaamistamme valokuitu- ja tietoliikenneverkon rakentamiseen taloyhtiöille, yrityksille ja teollisuudelle.

Tarjoamme teollisuudelle erilaisia sähköpalveluratkaisuja sähköjakelunverkon ja keskijännitepuolen osalta. 

Jakeluverkon kunnossapitopalvelut / käytön johtaja -sopimus

Sähkölaitteiston ylläpitotarpeet vaativat tuntemusta ja tietoa sähköjärjestelmistä. Tarjoamme yrityksille ja teollisuudelle ydinosaamistamme kunnossapitopalveluiden osalta. Lakisääteiden ja ennalta laaditun kunnossapito-ohjelman avulla voidaan varmistaa sähkölaitteiston toimintavarmuus ja pitkä elinkaari. Autamme asiakkaitamme myös investointitarpeiden määrittämisessä.

Kunnossapitopalvelumme sisältää kojeistojen, muuntamoiden, katkaisijoiden ja erottimien tarkastukset ja huollot. Palveluitamme ovat myös ennakkohuoltokierrokset, sähkömittaukset, lämpökuvaukset sekä suojareleiden koestukset. Palvelusopimukseen on mahdollista liittää käytön johtaja –sopimus.

 

Lisäpalvelut

Kaapelin vianpaikannus

Tarjoamme ammattitaitoista henkilöstöämme nopeaan maakaapelivikojen paikannukseen yli maakuntarajojen. Meillä on kokemusta haastavien kaapelivikojen etsimisestä. Vianhakulaitteemme mahdollistavat myös vaikeiden maasto-olosuhteiden työkohteet. Kysy tarjous.

Jakeluverkon kaapelimyynti

Tarjoamme teollisuudelle ja yrityksille jakeluverkon liittymäkaapeleita.

Sähkönlaadun mittaus

Meillä on nykyaikaiset sähkönlaadun mittausvälineet. Tarjoamme asiakkaille sähkönlaadun mittausta tilanteessa, jossa sähköverkossa ilmenee ongelmia. Toimitamme asiakkaalle mittauksesta kirjallisen pöytäkirjan.

Siirrettävät varavoimakoneet

Tarjoamme siirrettävää varavoimakalustoa lyhytkestoisten hätätilanteiden varalle vuokrattavaksi. Siirrettävällä varavoimakoneella voidaan varmistaa sähkönsaanti lyhytkestoisten sähkökatkojen aikana yritysasiakkaillemme.

Varavoimakoneiden teholuokat ovat 1000 kVA, 306 kVA ja 145 kVA. Lisäksi Pori Energia Oy myy kytkentäpalvelun ja varavoimakoneiden kuljetuksen työkohteisiin. Pyydä tarjous Pori Energialta.

Työmaakeskusten vuokraus

Pori Energia Oy tarjoaa vuokrattavia työmaakeskuksia yritysasiakkaille ja omakotitalon rakentajille.

Vuokrattavien työmaakeskusten kokoluokat ovat

  • 3 x 25A
  • 3 x 63A
  • 3 x 125 A 
  • 3 x 250A
  • 3 x 400A 

Työmaakeskusten vuokrauksen hinnasto

Työmaakeskus 3x25A, vuokra 

Aloitusmaksu 28,00 €

Käyttömaksu 2,34 €/vrk

 

Työmaakeskus 3x63A, vuokra 

Aloitusmaksu 35,01 €

Käyttömaksu 3,10 €/vrk 

 

Työmaakeskus 3x125A, vuokra 

Aloitusmaksu 56,00 €

Käyttömaksu 7,50 €/vrk

 

Työmaakeskus 3x250A, vuokra 

Aloitusmaksu 71,99 €

Käyttömaksu 8,90 €/vrk

 

Työmaakeskus 3x400A, vuokra 

Aloitusmaksu 93,00 €

Käyttömaksu 11,48 €/vrk

 

Hinnat sisältävät alv:n 24%. Yli 63A työmaakeskuksen kuljetuskulut veloitetaan toteutuneiden kustannusten mukaan.

Työmaakeskuksen kytkentä ja irrotus veloitetaan erikseen.

 

Nostolavapalvelut

Tarjoamme nostolavapalveluamme sähköverkon huolto- ja kunnossapitotöihin sekä valaistukseen liittyviin töihin. Meiltä löytyy erikokoisia henkilönostinautoja. 

Yhteystiedot sähkötekniset palvelut ja urakointi

Tuomo Varjoranta
urakoinnin kehityspäällikkö
044 432 3047   
etunimi.sukunimi@porienergia.fi

 

Markku Salventerä
laitospalvelupäällikkö (kiinteistöt ja varastot)
p. 044 701 2200
etunimi.sukunimi@porienergia.fi