TILAA TILAPÄINEN SÄHKÖ­LIITTYMÄ

Tällä lomakkeella voit tilata tilapäinen määräaikaiseen käyttöön tarkoitetun sähköliittymän esimerkiksi rakennustyömaata tai tapahtumaa varten.

ALOITUS

Liittyjän asiakastyyppi*

SÄHKÖLIITTYMÄN TIEDOT

Sijainti

Sähköliittymän tiedot

Valitse ja anna tarkennetut sähköliittymää koskevat tiedot.

Tilapäissähkön käyttöajankohta*

Tilapäissähkön toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Mikäli kohde edellyttää jakeluverkon rakentamista tai vahvistamista, voi toimitusaika olla olennaisesti pidempi. Erityistapauksissa (vesistöalueet, olemassa oleva verkko kaukana) toimitusaika voi olla useita kuukausia.

Tilapäis-/työmaakeskuksen toimitus*

Sopimusurakoitsijamme vuokraa tarvittaessa tapahtuman tai rakennustyön ajaksi työmaakeskuksen.

Käytettäessä liittyjän omaa keskusta, tulee liittyjän valtuutetun sähköurakoitsijan suorittaa keskukselle käyttöönottotarkastus ja toimittaa tarkastuspöytäkirja verkkoyhtiölle ennen keskuksen kytkentää.

Työmaakeskuksen asennusohje löytyy ohjeita rakentajalle -oppaasta.

Liitetiedostot

Tilaukseen voi liittää asemapiirroksen, pohjapiirroksen josta ilmenee sähköpääkeskuksen sijainti, sekä sähköpääkeskuksen pääkaavio.

Sähkösopimus

Huomioithan, että liittymissopimuksen lisäksi tarvitset kohteeseen ennen sähköntoimituksen aloittamista sähkösopimuksen. Olethan tästä yhteydessä valitsemaasi sähkönmyyjään.

ASIAKASTIEDOT

Asiakastiedot (toinen omistaja)

Täytä nämä tiedot, jos liittymälle tulee myös toinen omistaja. Mikäli liittyjiä on enemmän kuin kaksi, kirjoitathan tästä yläpuolella olevaan lisätietoja -kenttään.

YRITYSASIAKAS

LASKUTUSTIEDOT

Mikäli haluat liittymälaskun eri osoitteeseen kuin syötä erillinen laskutusosoite alle.

LÄHETYS

Mikäli haluat liittymissopimuksen lähetettäväksi allekirjoitettavaksi eri osoitteeseen kuin syötä alle erillinen sopimuksen lähetysosoite.

Hyväksyntä *