Vuosikertomus

Pori Energia on
100 %:sti Porin kaupungin
omistama yhtiö

Pori Energia Oy on Porin kaupungin kokonaan omistama yhtiö, joka myy energiaa ja energia-alan palveluja asiakkailleen pääasiassa Satakunnan alueella. Yhtiön liiketoiminta-alueita ovat energian tuotanto, sähkön myynti, energiapalvelut sekä käynnissäpito-, urakointi- ja tuulivoimapalvelut. Pori Energia -konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi täysin omistettu tytäryhtiö Pori Energia Sähköverkot Oy.

vuosikertomus 2019 avainluvut kuten liikevaihto, liikevoitto, jne.

Kannamme vastuuta ympäristöstämme

Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon vaikutukset ympäröivään luontoon ja kehittämme ympäristöhaittoja vähentäviä toimenpiteitä jatkuvan parantamisen periaatteella. Energiatuotannon ja -jakelun on toteuduttava ympäristön sille asettamien vaatimusten mukaisesti.

Lue lisää

Aittaluoto 2020 -hanke 

Porilaisista yli 50 % asuu kaukolämmitetyissä taloissa, joihin lämpö tuotetaan Aittaluodon ja Kaanaan voimalaitoksissa. Kesällä 2020 käyttöön otettavan Aittaluodon uuden biokattilalaitoksen myötä Aittaluodon voimalaitoksen hiilidioksidipäästöt laskevat yhteensä tuhansia tonneja vuodessa.

 

Lue lisää

Impolan sähköaseman uusiminen oli Pori Energia Sähköverkkojen suurin yksittäinen investointi vuonna 2019

Pori Energia Sähköverkot Oy on uudistanut käyttöikänsä päässä olevaa Impolan sähköasemaa, joka on rakennettu alun perin 60-luvulla. Sähköasema vahvistaa lähialueiden sähkönjakelua ja parantaa sähkönjakelun toimitusvarmuutta varsinkin Impolan, Sampolan, Mikkolan, ja Honkaluodon alueella. Sähköaseman rakentaminen aloitetettiin huhtikuussa 2019 ja työ valmistuu kesällä 2020. Impolan sähköaseman uusiminen oli Pori Energia Sähköverkot Oy:n suurin yksittäinen verkostoinvestointi, joka on arvoltaan noin viisi miljoonaa euroa.

Lue lisää

Pori Energia Olo

Pori Energia Olo saatavilla kaukolämmitteisiin ja-jäähdytteisiin taloyhtiöihin. Se on täysin kiinteähintainen ja lisäksi varma ja huoleton lämmitysmuoto. Päivittäkää taloyhtiönne kaukolämpösopimus nyt maksuttomasti.

 

Lue lisää

Toimintakertomus 2019

 

Lue lisää