Avoimet työpaikat, Pori Energia

Kuvituskuva, Pori Energian työntekijä

Tuulia Palvelut Oy hakee

Turbiinispesialistia Poriin

Etsimme työhön osallistuvaa tuulivoimaloiden turbiiniasioiden osaajaa. Etsimällämme henkilöllä olisi hyvä olla useamman vuoden työkokemus tuulivoima-alalta ja monipuolinen kokemus eri valmistajien tuulivoimaloista. Toivomme lisäksi erityisosaamista pääkomponenttien vaihdosta. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen osaamista ja työhön soveltuvaa koulutusta. Työpaikka sijaitsee Porissa, mutta tehtävään liittyy ajoittain työkomennuksia myös muille paikkakunnille.

Tarjoamme

  • Vakituisen työsuhteen vakaassa ja kehittyvässä yrityksessä.
  • Itsenäisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän.
  • Osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset henkilöstöedut.

 

Hakuaika päättyy 23.06.2022.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

 

Sähköinen hakemus turbiinispesialisti >

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toimitusjohtaja Heikki Pukkila

heikki.pukkila@tuulia.fi

puh. 044 970 8577.

 

Tuulia Palvelut Oy on uusi Pori Energian 100 % omistama tuulivoimapalveluita tarjoava yhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa tuulivoiman hankesuunnitteluun ja käyttöön liittyvissä palveluissa. Pori Energialla on pitkä kokemus tuulivoimaprojekteista. Yhtiö aloitti tuulivoiman tuotannon yhtenä alan edelläkävijöistä jo vuonna 1993. Tuulia Palvelut Oy:n toimipisteet sijaitsevat Porissa ja Raahessa.

 

-------------------------

Pori Energian kesätyöpaikkojen
hakuaika päättyi 15.2.2022

----------------------------

OPINNÄYTETYÖT

Ota yhteyttä rekrytointi@porienergia.fi ja kerro sähköpostissasi mitä opiskelet ja missä sekä mikä on opinnäytetyösi suunniteltu aihealue. Me kysymme tarvittaessa sinulta lisää ja ohjaamme oikean henkilön puheille.  Tarjoamme opinnäytetyömahdollisuuksia ympäri vuoden.

TYÖHARJOITTELU

Ensisijaisesti rekrytoimme työharjoittelijoita www.porienergia.fi/rekry -sivulla. Voit myös ottaa yhteyttä rekrytointi@porienergia.fi. Kerro sähköpostissasi mitä opiskelet, millaisesta harjoittelusta olisit kiinnostunut ja mahdollisen harjoittelun ajankohdan. Me kysymme tarvittaessa sinulta lisää ja ohjaamme oikean henkilön puheille. Tarjoamme työharjoittelumahdollisuuksia ympäri vuoden.

 

--------------------------------------------------

AVOIN TYÖHAKEMUS

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV: rekrytointi@porienergia.fi