Avoimet työpaikat, Pori Energia

Kuvituskuva, Pori Energian työntekijä

Sähköasentaja tuulivoima-asentajan oppisopimuskoulutukseen Raaheen

Haemme sähkö- tai automaatioasentajaa tuulivoima-asentajan oppisopimuskoulutukseen. Oppisopimuksen aikana suoritetaan koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto. Koulutusaika on aikaisemmasta osaamisesta riippuen n. 1½ v, jonka ajaksi tehdään määräaikainen työsopimus.

Tuulivoima-asentajan tehtäviin kuuluvat monipuoliset tuulivoimalan käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Tutkinto suoritetaan työssäoppimispainotteisesti. Tehtävä sisältää kattavan perehdytyksen alan töihin sekä tuulivoima-alaan liittyvää erikoiskoulutusta. Tukena opiskelussa ovat tiimin jäsenet ja muut asiantuntijat. Työskentelyalueena on Raahen ja Kalajoen alueet, mutta työ sisältää myös lyhyitä komennuksia muualla Suomessa.

Etsimme tehtävään positiivisen asenteen omaavaa, motivoitunutta, tuulivoima-asentajan urasta kiinnostunutta henkilöä. Edellytämme sähkö/automaatioalan perustutkintoa sekä kokemusta sähkötöistä. Tehtävä edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa.

Haku on voimassa 7.12.2021 asti. Luemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä, jolla on yli 120 vuoden kokemus energia-alalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Petri Lepistö

puh. 044 701 2299

Lähetä sähköinen hakemus 

Hakemuslomake, oppisopimuksella tuulivoima-asentajaksi ->

 

----------------------------

 

Tietohallinnon kehityspäällikkö

Tietohallinnon kehityspäällikkö vastaa järjestelmäintegraatioista ja data-alustasta sekä tekee yhteistyötä tietojärjestelmien pääkäyttäjien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työtehtäviin kuuluvat mm. järjestelmiin liittyvät kehitysprojektit ja pääkäyttäjien tuki, tietojärjestelmien välisten integraatioiden kehitys ja hallinta, data-alustan ja data-analytiikan kehittäminen sekä palveluympäristöön liittyvät suunnittelu- ja dokumentointitehtävät. Edellytämme työhön soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Tehtävä edellyttää laajaa teknistä ymmärrystä sekä näkemystä ja kykyä teknologian mahdollisuuksien hyödyntämiseen.

Etsimme joukkoomme vastuuntuntoista tiimipelaajaa ja arvostamme hyviä kommunikaatiotaitoja, palveluasennetta ja oma-aloitteellisuutta. Aikaisemman osaamisen MS SQL/Oracle tietokannoista, Frends integraatioalustasta, MS Azure ja modernista sovelluskehityksestä sekä projektinhallinnasta ja palvelutuotannosta katsomme eduksi.

Hakemuslomake, tietohallinnon kehityspäällikkö >

Hakuaika päättyy 19.11.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

ICT-palvelupäällikkö Janne Jansson

janne.jansson@porienergia.fi

puh. 0400 114 613

 

----------------------------

 

Sähkö-/tuulivoima-asentaja Raaheen

Tehtäviisi tulee kuulumaan monipuoliset tuulivoimaloiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Koulutukseltasi olet sähkö- tai automaatioasentaja ja sinulla on aiempaa kokemusta tuulivoimaloiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä esimerkiksi Nordex tuulivoimaloista.

Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja tuulivoima-alaan liittyvää erikoiskoulutusta, jonka lisäksi tukenasi ovat tiimin jäsenet ja muut asiantuntijat.

Työtehtävät tapahtuvat pääasiassa Raahen ja Kalajoen alueella, mutta tarvittaessa olet valmis matkustamaan lyhyille komennuksille.

Tehtävä edellyttää myös oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä, jolla on yli 120 vuoden kokemus energia-alalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Petri Lepistö

puh. 044 701 2299

Lähetä sähköinen hakemus 

Hakemuslomake, sähkö/tuulivoima-asentaja ->

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

 

----------------------------

 

OPINNÄYTETYÖT

Ota yhteyttä henkilostohallinto@porienergia.fi ja kerro sähköpostissasi mitä opiskelet ja missä sekä mikä on opinnäytetyösi suunniteltu aihealue. Me kysymme tarvittaessa sinulta lisää ja ohjaamme oikean henkilön puheille.  Tarjoamme opinnäytetyömahdollisuuksia ympäri vuoden.

TYÖHARJOITTELU

Ensisijaisesti rekrytoimme työharjoittelijoita www.porienergia.fi/rekry -sivulla. Voit myös ottaa yhteyttä henkilostohallinto@porienergia.fi. Kerro sähköpostissasi mitä opiskelet, millaisesta harjoittelusta olisit kiinnostunut ja mahdollisen harjoittelun ajankohdan. Me kysymme tarvittaessa sinulta lisää ja ohjaamme oikean henkilön puheille. Tarjoamme työharjoittelumahdollisuuksia ympäri vuoden.

 

--------------------------------------------------

AVOIN TYÖHAKEMUS

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV: henkilostohallinto@porienergia.fi