Avoimet työpaikat, Pori Energia

Kuvituskuva

Haemme sähköasentajaa tuulivoima-asentajan oppisopimuskoulutukseen Raaheen

Haemme sähkö- tai automaatioasentajaa tuulivoima-asentajan oppisopimuskoulutukseen. Oppisopimuksen aikana suoritetaan koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto. Koulutusaika on aikaisemmasta osaamisesta riippuen n. 1½ v. Työsopimus on määräaikainen oppisopimusajan.

Tuulivoima-asentajan tehtäviin kuuluvat monipuoliset tuulivoimalan käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Tutkinto suoritetaan työssäoppimispainotteisesti. Tehtävä sisältää kattavan perehdytyksen alan töihin sekä tuulivoima-alaan liittyvää erikoiskoulutusta. Tukena opiskelussa ovat tiimin jäsenet ja muut asiantuntijat. Työskentelyalueena on Raahen ja Kalajoen alueet, mutta työ sisältää myös lyhyitä komennuksia muualla Suomessa.

Etsimme tehtävään positiivisen asenteen omaavaa, motivoitunutta, tuulivoima-asentajan urasta kiinnostunutta henkilöä. Edellytämme sähkö/automaatioalan perustutkintoa sekä kokemusta sähkötöistä. Tehtävä edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa. Haku on voimassa 10.10. asti. Luemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Petri Lepistö

p. 044 701 2299

Lähetä sähköinen hakemus 

Hakemuslomake tuulivoima-asentajan oppisopimuskoulutukseen >

 

----------------------------

 

Sähkö-/tuulivoima-asentaja Raaheen

Tehtäviisi tulee kuulumaan monipuoliset tuulivoimaloiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Koulutukseltasi olet sähkö- tai automaatioasentaja ja sinulla on aiempaa kokemusta tuulivoimaloiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä esimerkiksi Nordex tuulivoimaloista.

Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja tuulivoima-alaan liittyvää erikoiskoulutusta, jonka lisäksi tukenasi ovat tiimin jäsenet ja muut asiantuntijat.

Työtehtävät tapahtuvat pääasiassa Raahen ja Kalajoen alueella, mutta tarvittaessa olet valmis matkustamaan lyhyille komennuksille.

Tehtävä edellyttää myös oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä, jolla on yli 120 vuoden kokemus energia-alalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö

Petri Lepistö

puh. 044 701 2299

Lähetä sähköinen hakemus 

Hakemuslomake sähkö/tuulivoima-asentaja ->

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

 

----------------------------

 

OPINNÄYTETYÖT

Ota yhteyttä henkilostohallinto@porienergia.fi ja kerro sähköpostissasi mitä opiskelet ja missä sekä mikä on opinnäytetyösi suunniteltu aihealue. Me kysymme tarvittaessa sinulta lisää ja ohjaamme oikean henkilön puheille.  Tarjoamme opinnäytetyömahdollisuuksia ympäri vuoden.

TYÖHARJOITTELU

Ensisijaisesti rekrytoimme työharjoittelijoita www.porienergia.fi/rekry -sivulla. Voit myös ottaa yhteyttä henkilostohallinto@porienergia.fi. Kerro sähköpostissasi mitä opiskelet, millaisesta harjoittelusta olisit kiinnostunut ja mahdollisen harjoittelun ajankohdan. Me kysymme tarvittaessa sinulta lisää ja ohjaamme oikean henkilön puheille. Tarjoamme työharjoittelumahdollisuuksia ympäri vuoden.

 

--------------------------------------------------

AVOIN TYÖHAKEMUS

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV: henkilostohallinto@porienergia.fi