Pohdimme siirtymistä kaukolämpöön

Onko kiinteistönne vasta rakenteilla? Pohdinnassa saattaa olla myös ekologisempi lämmitysvaihtoehto vanhan öljylämmitteisen seuraajaksi. Pori Energiasta saat kaiken asiantuntemuksen käyttöösi, mitä tulee lämmitysmuodon valintaan. Ellei kaukolämpö jostain syystä onnistu, ehdotamme muita lähienergiavaihtoehtoja!

haluatko meidän olevan yhteydessä sinuun kaukolämpöasioissa?

 

Täytä yhteydenottolomake

millainen vaihtoehto kaukolämpö on?

Ekologinen ja paikallinen


Nimestään huolimatta kaukolämpö on itse asiassa lähilämpöä. Porissa kaukolämpö tuotetaan pääosin satakuntalaisella puulla. Harjavallassa kaukolämpö on 80%:sti teollisuuden talteenottolämpöä ja Kristiinankaupungissa kaukolämpö tuotetaan lähes 100%:sti paikallisella puupolttoaineella.

 

Paikallisella lämmitysmuodolla on alueellisesti työllistävä vaikutus niin suoraan kuin välillisesti esimerkiksi paikallisten sahojen kautta. Kaukolämmön keskitetty tuotanto mahdollistaa modernin ja vähäpäästöisen tuotantoteknologian käyttämisen. Asiakkaanamme saat suureksi osaksi hiilidioksidineutraalisti tuotettua lämpöä.

VASTINETTA RAHOille ja ALHAISET YLLÄPITOKULUT


Suomen vaativissa olosuhteissa on kaukolämpö hyvä ja toimintavarma lämmitysmuoto. Liittymiskustannus on pieni, lämmön hinta on vakaa ja myös huolto- ja ylläpitokustannukset ovat kaukolämmössä alhaiset. Kaukolämpölaitteistot vievät vain vähän tilaa, sillä lämpökattiloille, polttoainevarastoille tai savupiipuille ei ole tarvetta. 

Turvallinen & luotettava palveluntuottaja

 

Kaukolämmössä Pori Energia sitoutuu asiakkaaseen rakennuksen koko elinkaaren ajaksi. Muiden lämmitysmuotojen kohdalla kyse lähes aina laitteistokaupasta, jossa vertailut, kilpailutus ja takuuasiat jäävät useimmiten ostajan vastuulle. Avaimet käteen –toimituksessa vastaamme siitä että lämmön tuotannossa ja jakelussa käytetään modernia teknologiaa. Kaukolämmön toimitusvarmuus on käytännössä 100 % lähes kaikkina aikoina.

Huoleton ja varma


Kaukolämpöä on saatavilla kaikkina aikoina ja se on tasalaatuista. Pori Energian kaukolämpökiinteistöissä asukkaan ei tarvitse huolehtia näistä asioista, sillä me vastaamme tuotanto- ja siirtolaitteistosta. Palvelemme myös asiakaslaitteiden huollossa ja ylläpidossa.

Jaakko Ahoranta istuu pihalla

Taloyhtiö Wanha-Asema lämpeää kaukolämmöllä

- Seuraamme keskustelua taloyhtiön erilaisista lämmitystavoista, mutta pidämme talollemme realistisena pysyä kaukolämmössä. Haluamme pitää taloyhtiömme hyvässä kunnossa ja tekniikan ajan tasalla. Halusimme talotekniikkaan asiantuntijatukea ja modernisoida laitteistoa, lisäksi Pori Energia Oloon sisältyvä 24/7 päivystys tuo varmuutta. Taloyhtiömme haluaa olla aktiivinen yhteistyökumppani. Saamme varmasti Olo-hankkeen asiantuntijoilta monenlaista oppia ja kehittämisideoita. Uskomme, että me talon asukkaat yhdessä hallituksen kanssa voimme olla kehittämässä talomme energiatehokkuutta asumismukavuudesta tinkimättä, Wanha-Aseman hallituksen puheenjohtaja Jaakko Ahoranta.

 

Lue lisää

Kaukolämmön saatavuus

Myyntimme palvelee saatavuuden selvittämisessä.

 

Jokaisen kiinteistön liittymismahdollisuus tarkastetaan erikseen, riippuen kiinteistön tarvitsemasta tilaustehosta ja etäisyydestä olemassa olevaan kaukolämpöverkkoon. 

 

Katso kaukolämpöverkkomme sijainti

LIITTYMISLOMAKE

Kun päätös kaukolämpöön liittymisestä on tehty, täytetään oheinen lomake.

 

(sähköisesti täytettävä PDF-lomake)

 

Kaukolämmön liittymislomake

asiantuntija- ja Energiapalvelut
yritysasiakkaille

Kun yrityksessänne tai taloyhtiössänne pohditaan kiinteistökohtaisia lämmitysratkaisuja, kuten siirtymistä öljylämmityksestä ekologisempiin vaihtoehtoihin, autamme mielellämme. Porin Energiasta on saatavilla kaukolämmön lisäksi eri lähienergiaratkaisuja. Vaihtoehto valitaan aina kohteen ja kulutuksen mukaan niin kaukolämpöverkon alueella kuin sen ulkopuolellakin.

Pori Energia on johtava teollisuuden prosessilämmön ja höyryn toimittaja Satakunnassa. Toimitamme asiakkaillemme mm. höyryä eri painetasoilla, prosessilämpöä ja kaukolämpöä.

                        

mitä kaukolämmön lisäksi?

lisäpalveluilla turvaa ja säästöä

Kun kiinteistösi on siirretty kaukolämpöverkkoon, auttaa Pori Energia edelleen. Omaan kaukolämpöön on mahdollista hankkia lisäpalveluja, joilla voi varmistua laitteiston kunnosta sen ikääntyessä ja siitä, ettet maksa turhasta.

 

Lue lisää

täysvihreätakuu

Täysvihreätakuu -palvelu on valinta sinulle, joka haluat varmistaa, että kaukolämpösi on täysin hiilidioksidipäästötöntä. Palvelun avulla saat todistuksen siitä, että ostamasi kaukolämpö on tuotettu 100 % uusiutuvilla polttoaineilla ja lämmityksesi hiilijalanjälki on näin ollen 0 g/kWh.

Lue lisää

                                                      

PORI ENERGIA OLO – SÄÄSTÖÄ JA VARMUUTTA

Pori Energia Olo on porilaiselle taloyhtiölle ja liikekiinteistölle aina edullisin ja paras lämmitysvaihtoehto. Olo on lisäpalvelu, joka on saatavilla kaukolämmitteisiin ja -jäähdytteisiin taloyhtiöihin sekä liikekiinteistöihin.

 

Kun päivität sopimuksesi Pori Energia Oloon, me huolehdimme, että kiinteistösi lämmitys toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Lue lisää

kaukoviilennys ratkaisuksi?

Soveltuu kaikentyyppisille kiinteistöille, kuten toimistoille, liikekiinteistöille ja asuinkiinteistöille. Vaivaton, taloudellinen ja ympäristöystävällinen kaukoviilennys voidaan asentaa niin uusiin kuin vanhoihin kiinteistöihin. Viilennyksemme on 100 % hiilidioksidipäästötöntä. 

 

Lue lisää

kiinnostaako muut lähienergiaratkaisut?


Maalämpö, erilaiset pumppuratkaisut vai pelletti? Pohtimisessa auttaa asiantuntijamme! Tulemme paikanpäälle katsomaan minkälaisesta kohteesta on kyse ja teemme sen mukaan parhaan mahdollisen ehdutuksen luonto ja kukkaro edellä. Katso tästä lisää ja ota yhteyttä.

 

Lue lisää
                                                                 

Kiinnostaako sulanapito?

Haluaisitko piha- tai katualueesi turvallisemmaksi? Kaukolämmön avulla toteutettu sulanapito tuo pitoa.

 

Lue lisää

Myynti

Kaukolämpö- ja viilennys sekä kaukolämmön palvelut:

Antti Lehtonen

puh. 044 701 2205

antti.lehtonen@porienergia.fi

 

Antti Lehtonen kasvokuva