Pohdimme siirtymistä kaukolämpöön

Onko kiinteistönne vasta rakenteilla? Pohdinnassa saattaa olla myös ekologisempi lämmitysvaihtoehto vanhan öljylämmitteisen seuraajaksi. Pori Energiasta saat kaiken asiantuntemuksen käyttöösi, mitä tulee lämmitysmuodon valintaan. Ellei kaukolämpö jostain syystä onnistu, ehdotamme muita lähienergiavaihtoehtoja!

haluatko meidän olevan yhteydessä sinuun kaukolämpöasioissa?

 

Täytä lomake ja lähetä, me soitamme!

 

Tästä lomakkeeseen >

millainen vaihtoehto kaukolämpö on?

Ekologinen & paikallinen


Nimestään huolimatta kaukolämpö on itse asiassa lähilämpöä. Porissa kaukolämpö tuotetaan pääosin satakuntalaisella puulla sekä turpeella. Harjavallassa kaukolämpö on 80%:sti teollisuuden talteenottolämpöä ja Kristiinankaupungissa kaukolämpö tuotetaan lähes 100%:sti paikallisella puupolttoaineella.

Paikallisella lämmitysmuodolla on alueellisesti työllistävä vaikutus, niin suoraan kuin välillisesti esimerkiksi paikallisten sahojen kautta. Kaukolämmön keskitetty tuotanto mahdollistaa modernin ja vähäpäästöisen tuotantoteknologian käyttämisen. Asiakkaanamme saat suureksi osaksi hiilidioksidineutraalisti tuotettua lämpöä.

VASTINETTA RAHOILLESI & ALHAISET YLLÄPITOKULUT


Suomen vaativissa olosuhteissa on kaukolämpö hyvä ja toimintavarma lämmitysmuoto. Liittymiskustannus on pieni ja lämmön hinta on vakaa, myös huolto- ja ylläpitokustannukset ovat kaukolämmössä alhaiset. Kaukolämpölaitteistot vievät vain vähän tilaa sillä lämpökattiloille, polttoainevarastoille tai savupiipuille ei ole tarvetta. 

Turvallinen & luotettava palveluntuottaja

 

Kannattaa muistaa eri lämmitysmuotoja vertaillessa että kaukolämmössä palveluntuottaja, eli Pori Energia sitoutuu asiakkaaseen rakennuksen koko elinkaaren ajaksi. Muiden lämmitysmuotojen kohdalla kyse lähes aina laitteistokaupasta, jossa vertailut, kilpailutus ja takuuasiat jäävät useimmiten ostajan vastuulle. Avaimet käteen –toimituksessa vastaamme siitä että lämmön tuotannossa ja jakelussa käytetään modernia teknologiaa. Kaukolämmön toimitusvarmuus on käytännössä 100 % lähes kaikkina aikoina.

Huoleton & varma


Kaukolämpöä on saatavilla kaikkina aikoina ja se on tasalaatuista. Kannattaa muistaa että kiinteistöllä voi olla useita omistajia ja käyttäjiä sen elinkaaren aikana. Eri käyttäjillä voi vuosien saatossa erilaiset kyvyt ja halut huoltaa ja säätää laitteistoja. Pori Energian kaukolämpökiinteistöissä asukkaan ei tarvitse huolehtia näistä asioista, sillä me vastaamme tuotanto- ja siirtolaitteistosta. Palvelemme myös asiakaslaitteiden huollossa ja ylläpidossa.

Jaakko Ahoranta istuu pihalla

Taloyhtiö Wanha-Asema lämpeää kaukolämmöllä

- Seuraamme keskustelua taloyhtiön erilaisista lämmitystavoista, mutta pidämme talollemme realistisena pysyä kaukolämmössä. Haluamme pitää taloyhtiömme hyvässä kunnossa ja tekniikan ajan tasalla. Halusimme talotekniikkaan asiantuntijatukea ja modernisoida laitteistoa, lisäksi Pori Energia Oloon sisältyvä 24/7 päivystys tuo varmuutta. Taloyhtiömme haluaa olla aktiivinen yhteistyökumppani. Saamme varmasti Olo-hankkeen asiantuntijoilta monenlaista oppia ja kehittämisideoita. Uskomme, että me talon asukkaat yhdessä hallituksen kanssa voimme olla kehittämässä talomme energiatehokkuutta asumismukavuudesta tinkimättä, Wanha-Aseman hallituksen puheenjohtaja Jaakko Ahoranta.

 

Lue lisää >

Kaukolämmön saatavuus

Katso kaukolämpöverkkomme sijainti tästä >

 

Myyntimme palvelee saatavuuden selvittämisessä.

 

Jokaisen kiinteistön liittymismahdollisuus tarkastetaan erikseen, riippuen kiinteistön tarvitsemasta tilaustehosta ja etäisyydestä olemassa olevaan kaukolämpöverkkoon. 

LIITTYMISLOMAKE

Linkki liittymislomakkeeseen >

 

Kun päätös kaukolämpöön liittymisestä on tehty, täytetään oheinen lomake.

 

(sähköisesti täytettävä PDF-lomake)

 

asiantuntija- ja Energiapalvelut
yritysasiakkaille

Kun yrityksessänne tai taloyhtiössänne pohditaan kiinteistökohtaisia lämmitysratkaisuja, kuten siirtymistä öljylämmityksestä ekologisempiin vaihtoehtoihin, autamme mielellämme. Porin Energiasta on saatavilla kaukolämmön lisäksi eri lähienergiaratkaisuja. Vaihtoehto valitaan aina kohteen ja kulutuksen mukaan niin kaukolämpöverkon alueella kuin sen ulkopuolellakin.

Pori Energia on johtava teollisuuden prosessilämmön ja höyryn toimittaja Satakunnassa. Toimitamme asiakkaillemme mm. höyryä eri painetasoilla, prosessilämpöä ja kaukolämpöä.

                        

mitä kaukolämmön lisäksi?

lisäpalveluilla turvaa ja säästöä

Kun kiinteistösi on siirretty kaukolämpöverkkoon, auttaa Pori Energia edelleen. Omaan kaukolämpöön on mahdollista hankkia lisäpalveluja, joilla voi varmistua laitteiston kunnosta sen ikääntyessä ja siitä, ettet maksa turhasta.

 

 

Lue lisää >

täysvihreätakuu

Täysvihreätakuu -palvelu on valinta sinulle, joka haluat varmistaa, että kaukolämpösi on täysin hiilidioksidipäästötöntä. Palvelun avulla saat todistuksen siitä, että ostamasi kaukolämpö on tuotettu 100 % uusiutuvilla polttoaineilla ja lämmityksesi hiilijalanjälki on näin ollen 0 g/kWh.

Lue lisää >

                                                      

pori energia olo –olosuhdepalvelu

PORI ENERGIA OLO

Pori Energia Olossa kiinteistön lämmönjakolaitteisto siirtyy vastuullemme. Lämmitysjärjestelmän toimintaa ja kiinteistön olosuhteita valvotaan etäyhteyden avulla. Poikkeamat havaitaan ja niihin voidaan reagoida nopeasti. Tämä on älykästä lämmönsäätöä parhaimmillaan! Edullisempaan energian hintaan sisältyy lämmönjakolaitteiston huolto- ja päivystyspalvelu. Säästöt eivät sula palvelumaksuihin.

 

Lue lisää >

kaukoviilennys ratkaisuksi?

Soveltuu kaikentyyppisille kiinteistöille, kuten toimistoille, liikekiinteistöille ja asuinkiinteistöille. Vaivaton, taloudellinen ja ympäristöystävällinen kaukoviilennys voidaan asentaa niin uusiin kuin vanhoihin kiinteistöihin. Viilennyksemme on 100 % hiilidioksidipäästötöntä. 

 

Lue lisää >

ota yhteyttä!

Kaukolämpö- ja viilennys sekä kaukolämmön palvelut:

Antti Lehtonen

p. 044 701 2205

antti.lehtonen@porienergia.fi

 

Antti Lehtonen kasvokuva

 

 

Kaukolämmön kaikki yhteystiedot >

kiinnostaako muut lähienergiaratkaisut?


Maalämpö, erilaiset pumppuratkaisut vai pelletti? Pohtimisessa auttaa asiantuntijamme! Tulemme paikanpäälle katsomaan minkälaisesta kohteesta on kyse ja teemme sen mukaan parhaan mahdollisen ehdutuksen luonto ja kukkaro edellä. Katso tästä lisää ja ota yhteyttä.

 

Lue lisää >
                                                                 

 

 

Kiinnostaako sulanapito?

Haluaisitko piha- tai katualueesi turvallisemmaksi? Kaukolämmön avulla toteutettu sulanapito tuo pitoa.

 

Lue lisää >

kaukoline –sähköinen asiointipalvelu

Haluatko tarkkailla taloutesi lämmönkulutusta, muuttaa yhteystietoja tai selailla laskutietoja? Pääset KaukoLineen täältä.

KaukoLine >