Porin Päivän Pori Energia tarjoukset ja tapahtumat

Pori Energia on mukana viettämässä Porin Päivää koko viikon 18.9.-24.9.2017 huikean Porin Päivä -tarjouksen muodossa. Hintatakuu 2 vuoden sähkösopimuksen perusmaksu -25% koko sopimuskauden, tehdessäsi sopimuksen Porin Päivä -viikolla, eli 18.9.-24.9.2017 välisenä aikana!

Pori Energia mukana la 23.9.2017 Porin Päivän markkinoilla

Pori Energia on mukana Porin Päivän 2017 markkinoilla Porin kävelykadulla ns. Airion kulmassa, paikall numero 14. Tule tekemään edullinen kahden vuoden Hintatakuu-sähkösopimus.

karttakuva Porin Päivän markkinapaikoista

 

Tutustu Valovoimaan ja muihin asuntomessukohteisiin la 23.9.2017

Pori Energian asuntomessukohteen rakennustyömaa Valovoima 4.9.2017 valokuvattuna.

Miltä Porin asuntomessualueella näyttää juuri nyt? Mitä kaikkea ensi kesän messuille on tulossa? Näihin kysymyksiin saat vastauksen opastetuilla kierroksilla Porin asuntomessualueella Karjarannassa Porin Päivänä 23.9.2017.

Pori Energian Valovoima kohde sijaitsee asuntomessualueella osoitteessa Leikkaajankatu 6. 

Lue lisää opastetuista kierroksista ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Porin Päivä on yli 60-vuotinen porilainen perinne

Syys – lokakuun vaihteessa viettävää Porin Päivää on vietetty vuodesta 1961. Se on maan suurimpia kotiseutujuhlia ja kerää uudet ja vanhat porilaiset kymmeniin kaupungissa järjestettäviin tilaisuuksiin. Porin Päivän pääjuhlaa vietetään Porin torilla. Merkittävä osa juhlaa on ohrankryynivellitarjoilu. Ensimmäisen Porin Päivän 250 vellilitrasta vellin määrä on nousset jopa 2000 litraan.

Perinneruokia on päästy aika ajoin maistelemaan myös päivien yhteydessä järjestetyissä pidoissa. Pori-Seura palkitsee Porin Päivänä nuorimman porilaisen ja muistaa myös vanhempaa ikäpolvea. Seura on jakanut 1960-luvun puolivälistä Pro Pori -mitalin kotiseudun hyväksi tehdystä työstä. - Lähde www.pori-seura.fi