Sähkön päivä 2017 –kilpailun ehdot

Kuvituskuva, sähkönpäivä logo

 

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!
Voittajaksi arvottiin Markku K.

 

 

Sähkön päivä 2017: voita sähköauto käyttöösi viikoksi –kilpailun ehdot

1) Kilpailun palkinto

Kilpailun voittaja (myöhemmin ”käyttäjä”) saa käyttöönsä Pori Energialta Volkswagen e-Golf sähköhenkilöauton viikon ajaksi ajalle 23.1.2017-30.1.2017. 

2) Miten kilpailuun voi osallistua

Kilpailuun voi osallistua Pori Energian Facebook-sivulla kommentoimalla kilpailuvideoon tai lähettämällä sähköpostia otsikolla "Sähkön päivän -kilpailu" osoitteeseen viestinta(a)porienergia.fi viimeistään 16.1.2017.

3) Ketkä kilpailuun voivat osallistua

Kilpailuun voivat osallistua 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on voimassa oleva ajokortti ja voimassa oleva ajo-oikeus.

Pori Energian tai Pori Energia Sähköverkot Oy:n työntekijät tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat eivät voi osallistua kilpailuun.

4) Miten ja koska kilpailun voittaja arvotaan ja miten voitosta ilmoitetaan

Kilpailun voittaja arvotaan 17.1.2017. Mikäli kilpailun voittaja on Facebook-osallistumisen kautta, Pori Energia kommentoi voittajalle voittajan kilpailukommenttiin ja pyytää kilpailijaa lähettämään Pori Energia Facebook-sivulle yksityisviestin. Mikäli voittaja on sähköpostiosallistuja, lähetetään hänelle sähköpostia. 

Mikäli kilpailun voittajaa ei tavoiteta 19.1.2017 mennessä varaa Pori Energia oikeuden arpoa voittajan uudelleen. Pori Energia varaa oikeuden arpoa uuden voittajan myös mikäli käy ilmi että voittaja ei täytä osallistumisen muita ehtoja (eli voittaja ei ole esimerkiksi täysi-ikäinen).

5) Kilpailupalkinnon lunastaminen ja palautus

Auto on varattuna Pori Energialta voittajalle ma. 23.1. - ma. 30.1.2017. Auto noudetaan ja palautetaan Pori Energian päätoimipisteeltä,  osoite: Radanvarsi 2, 28100 Pori. Auto tulee palauttaa Pori Energialle 30.1.2017 klo 15.30 mennessä. Ajoneuvon lunastamisen yhteydessä tarkistetaan kilpailun voittajan henkilöllisyys ja ajokortti.

6) Käyttäjän vastuut

Käyttäjä on henkilökohtaisesti vastuussa ajoneuvosta ja sitoutuu allekirjoituksellaan näihin ehtoihin. Käyttäjällä tulee olla voimassa oleva ajokortti ja riittävä ajotaito ja käyttäjä sitoutuu noudattamaan ajaessaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Käyttäjä ei saa luovuttaa autoa ulkopuoliselle. Käyttäjän tulee palauttaa auto siinä kunnossa kuin se on luovutettu auton luovutuspaikkaan.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään autoa vain sille tarkoitetulla tavanomaisella tavalla ja niin ettei Pori Energian maine vaarannu auton epäasiallisen käytön vuoksi. Auton käyttäminen lainvastaisiin tarkoituksiin, hinaukseen, kilpailuihin tai niiden harjoituksiin, ajo-opetukseen sekä jäällä ajamiseen virallisesti merkittyjen jääteiden ulkopuolella on kielletty. Autoa ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle. Tupakointi ja kotieläinten kuljetus autossa on kielletty.

Käyttäjä vastaa aina täysimääräisesti käyttöaikana aikana auton käyttämisestä aiheutuneista pysäköinti- ja pysäköintivirhemaksuista, yksityisen pysäköinninvalvonnan maksuista, ylikuormamaksuista, rikesakoista, ylinopeudesta ja muusta liikennerikoksesta tai rikkomuksesta aiheutuneesta sakosta, tietullimaksusta sekä ruuhkamaksusta. Käyttäjä vastaa itse sähköauton latauksesta ja latauksen kustannuksista. Pori Energia antaa auton lataukseen ja käyttöön tarvittavan käyttöopastuksen.

Käyttäjän on välittömästi ilmoitettava Pori Energialle autoon käyttöaikana tulevasta viasta tai autoa kohdanneesta vahingosta. Autoa kohdanneesta rikoksesta, liikennevahingosta sekä henkilö- ja eläinvahingosta on aina ilmoitettava heti myös poliisille. Vahinkotilanteessa käyttäjän on aina täytettävä kirjallinen vahinkoilmoitus Pori Energialle.

Pori Energia on vakuuttanut ajoneuvon, mutta käyttäjän omavastuu vahinkotapauksissa on 1000 €. Käyttäjä sitoutuu maksamaan omavastuuosuuden vahinkotilanteissa, jotka ovat käyttäjän aiheuttamia.

Julkaistu 10.1.2017