Vähävaraisten lapsiperheiden joulutoiveita toteen – Pori Energia lahjoittaa 5000 euroa Porin Hope ry:lle

Kengät etualalla, lapsi taka-alalla

Pori Energia tekee 5000 euron vuosilahjoituksensa tänä vuonna Porin Hope ry:lle. Porin Hope avustaa Porin ja Satakunnan alueen vähävaraisia perheitä mm. vaate- ja kenkälahjoituksin sekä jakamalla varoja harrastustoimintaan sekä pieniin vapaa-ajan elämyksiin.

- Tällä lahjoituksella on iso merkitys Satakuntalaisten vähävaraisten lapsiperheiden jouluun. Voimme jakaa perheille ruokalahjakortteja ja lapsille lahjoja. Lahjoituksen avulla voimme joulun jälkeisenä aikana myös tukea perheitä, joilla on vaikeuksia jatkorahoittaa lastensa harrastuksia. Voimme myös tarjota tukea pieniin vapaa-ajan elämyksiin eli esimerkiksi perheen uimahalli-, elokuvateatteri- tai keilausretkeen, kertoo Porin Hope ry:n tiiminvetäjä Susanna Suominen.

lahjoituksen vastaanottajat

Lahjoituksen Porin Hope:sta vastaanottivat (vas.) Taru Karppinen, Katri Oksa ja Susanna Suominen.

Porin Hopen asiakasmäärät tuplaantuneet vuonna 2017

- Tämä on kolmas toimintavuotemme ja asiakasmäärämme ovat tuplaantuneet tänä vuonna. Vuonna 2016 avustimme yhteensä 105 lasta Satakunnassa. Meiltä voi hakea tällä hetkellä tukea neljä kertaa vuodessa eli kerran vuosineljänneksessä. Olemme tukeneet porilaisten perheiden lisäksi myös raumalaisia ja harjavaltalaisia perheitä, kertoo Suominen.

Pori Energia tukee satakuntalaisia nuoria vuodesta toiseen

- Pori Energia on vuodesta 2008 asti tukenut satakuntalaisten hyvinvointia lahjoittaen joulutervehdyksiin varatut rahat vuosittain vaihtuvaan avustuskohteeseen. Tämä loppuvuonna tekemämme lahjoitus on useimmiten liittynyt lapsiin ja nuoriin. Lisäksi tuemme muulla sponsorointituella mm. alueen useita urheiluseuroja ja tapahtumia läpi vuoden. Haluamme kantaa yhteisvastuuta ympäröivästä yhteiskunnasta, kertoo Pori Energian toimitusjohtaja Matti Rintanen.

Miten sinä voit auttaa vähävaraisia perheitä Satakunnassa?

-  Mikäli haluat tukea Hopen toimintaa voit antaa aikaasi, tai tehdä tavara- tai rahalahjoituksen, ohjeet löydät yhdistyksen Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry Pori -Facebook-sivuilta.

Julkaistu 28.11.2017. Tämä artikkeli on uudelleen julkaistu järjestelmäpäivityksen takia, tietoa järjestelmäpäivityksestä ja sen vaikutuksista voit lukea täältä.