Haemme asiakaspalveluvastaavaa ja myynti-insinööriä

Tarjoamme työpaikkoja vastuullisessa yrityksessä, joka on ollut toiminnassa 120 vuotta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 130 miljoonaa euroa. Yhtiön liiketoiminta-alueita ovat energian tuotanto, sähkön myynti, kaukolämmitys ja -jäähdytys sekä käynnissäpito-, urakointi- ja tuulivoimapalvelut. Pori Energia on vakavarainen yritys, joka suuntaa katseensa tulevaisuuteen. 

Asiakaspalveluvastaava

Palveluvastaavana tehtävänäsi on vastata asiakaspalvelun toiminnoista sekä palvelun kehittämisestä. Toimit asiakaspalvelutiimin esimiehenä ja yhdessä alaistesi kanssa huolehdit hyvän asiakaspalvelukokemuksen toteuttamisesta asiakkaillemme. Tulet myös itse tekemään asiakaspalvelutyötä, joten on tärkeää että pidät työskentelystä myös asiakasrajapinnassa.

Sinulle on kertynyt jo kokemusta asiakaspalvelusta ja olet mahdollisesti päässyt työskentelemään myös esimiesasemassa. Haluamme, että olet reipas, sosiaalinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava luotettava tekijä, jolla on halua kehittyä työssään ja ottaa vastuuta. Tartut tehtäviin oma-aloitteisesti ja huolehdit tiimisi tavoitteellisesta johtamisesta ja tsemppauksesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito. Edellytämme hakijalta myös Microsoft Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä. Kokemus energia-alasta lasketaan eduksi. 

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Johanna Ahola 
p. 040 073 9308
henkilöhakukonsultti
Personnel Group

Lähetä sähköinen hakemus 2.4.2018 mennessä täältä

 

Myynti-insinööri

Teet suunnitelmallista myyntityötä ja luot uusia asiakassuhteita Pori Energian eri liiketoiminnoille uudessa myynti- ja markkinointitiimissämme. Myyt tuotteita ja palveluita niin yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille. Osallistut myyntiprosessin eri vaiheisiin: markkinoinnin suunnitteluun, myynnin toteutukseen sekä aktiiviseen vuorovaikutukseen potentiaalisten ja nykyisten asiakkaiden kanssa. Aluksi toimit tiimissä tukena sähkön myynnille ja jatkossa toimenkuvasi laajenee myös muiden liiketoimintojen tuotteiden ja palvelujen myyntiin.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä ja lisäksi sinulla on taustalla teknistä tai kaupallista koulutusta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Aikaisempi sähkönmyyntikokemus katsotaan eduksi. Suomen kielen lisäksi edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa.

Lähetä sähköinen hakemus 2.4.2018 mennessä täältä

Julkaistu 16.3.2018. Tämä artikkeli on uudelleen julkaistu järjestelmäpäivityksen takia, tietoa järjestelmäpäivityksestä ja sen vaikutuksista voit lukea täältä.