Haemme sähköverkon teknistä suunnittelijaa Poriin

Tehtäviisi kuuluu sähköverkon tekninen suunnittelu ja maastosuunnittelu. Sidosryhmien kanssa käytävä yhteistyö on iso osa työnkuvaasi. Toimit sähköteknisessä organisaatiossa urakointipäällikön alaisuudessa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa sähköalalta. Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vahva tahtotila ja kyky uuden oppimiseen ja joka kykenee itsenäiseen päätöksentekoon. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt lähestymään helposti erilaisia sidosryhmiä. Olet vastuuntuntoinen ja joustava. Sähköverkkojen ja niiden materiaalien, metsäasioiden tuntemus katsotaan eduksesi. Lisäksi edellytetään hyviä IT-taitoja, hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi ammattilaisista koostuvan työyhteisön ja nykyaikaiset työkalut työn suorittamiseen. Monipuolisen tehtävän myötä saat mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää toimintatapojamme.

Lisätietoa tehtävästä antaa: 

Jani Mettälä 044 701 2165 Urakointipäällikkö, Pori Energia Oy Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen 6.5.2018 mennessä tästä linkistä.

Julkaistu 23.4.2018. Tämä artikkeli on uudelleen julkaistu järjestelmäpäivityksen takia, tietoa järjestelmäpäivityksestä ja sen vaikutuksista voit lukea täältä.