Pori Energia hakee tuulivoima-asentajia Raaheen

Tuulivoima-asentajia Raaheen

Tuulivoima-asentajan tehtäviin sisältyy  monipuolisesti tuulivoimaloiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Työhönottopaikkana Raahe.

Työtehtävät tapahtuvat pääasiassa Raahen alueella, mutta tarvittaessa olet valmis matkustamaan myös muille asiakaskohteille.

Odotamme Sinulta sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta ja kokemusta asennus- ja kunnossapitotehtävistä. Työkokemus tuulivoiman parissa katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa.

Tarjoamme työpaikan vastuullisesta yrityksestä, joka on ollut toiminnassa 120 vuotta. Vuosittainen liikevaihtomme on noin 150 miljoonaa euroa (2016). Yhtiön liiketoiminta-alueita ovat energian tuotanto, sähkön myynti, kaukolämmitys ja -jäähdytys sekä käynnissäpito-, urakointi- ja tuulivoimapalvelut. Pori Energia on tehnyt ja tulee tekemään tulevina vuosina investointeja.

Vuonna 2018 aloitamme uuden biopolttoainekattilan rakentaminen Porin Aittaluotoon, hankkeen kustannusarvio on 65 miljoonaa ja se on yrityksemme historian suurin yksittäinen investointi. Pori Energia on vakavarainen yritys, joka suuntaa katseensa tulevaisuuteen. Tule osaksi luomaan menestystarinaamme.

Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen tästä >

Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Julkaistu 24.1.2018.

Tämä artikkeli on uudelleen julkaistu järjestelmäpäivityksen takia, tietoa järjestelmäpäivityksestä ja sen vaikutuksista voit lukea täältä >.