Pori Energia mukana SataRekry-messuilla ke 24.1.

Olemme mukana SataRekry-messuilla kauppakeskus Puuvillassa ke 24.1. klo 10-16. Meillä taas monta kesätyöpaikkaa tarjolla, tule juttelemaan messuilla tai tutustu: 

www.porienergia.fi/rekry >

Satarekry-messujen logo 2018

Kymmenennet SataRekry-messut ovat suuremmat kuin koskaan

SataRekry-messut on loistava tilaisuus tutustua Satakunnan alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja oppilaitoksiin. Yritykset tarjoavat useita erilaisia kesätyöpaikkoja, mahdollisuuksia suorittaa opinnäytetyö tai löytää jatko-opiskelupaikka. Messujen tavoitteena on lisätä tietoutta Satakunnasta positiivisena työmarkkina-alueena, sijoittautumispaikkana sekä osaamisen ja mahdollisuuksien alueena. 

Messujen kävijäkohderyhmänä ovat opintojensa eri vaiheessa olevat nuoret ja vanhemmat työnhakijat, sekä opiskelijat jotka kaipaavat tietoa alueensa opiskelumahdollisuuksista, työpaikoista ja muutenkin Satakunnan yritysmaailmasta. Messuilla on monipuolisesti näytteilleasettajia eri toimialoilta ja sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Tutustu messuihin: www.satarekry.fi >

Julkaistu 22.1.2018.

Tämä artikkeli on uudelleen julkaistu järjestelmäpäivityksen takia, tietoa järjestelmäpäivityksestä ja sen vaikutuksista voit lukea täältä.