Pori Energia Sähköverkot hakee rakennuttajaa

Rakennuttajan tehtäväkenttää pitää sisällään yhtiön sähkönjakeluverkoston investointikohteiden ja kunnossapitokohteiden rakennuttamista ja tähän liittyvää asiakaspalvelua. Toimit yhteistyössä ammattitaitoisten sopimusurakoitsijoiden kanssa. Rakennuttajan tehtävissä sinä rakennutat sähkönjakeluverkkoa eri jännitetasoissa ja teet yhteistyötä muiden alueen infraa rakentavien tahojen kanssa.

Rakennuttajalta edellytämme sopivaa teknistä peruskoulutusta (sähkövoimatekniikan insinööri tai vastaavat tiedot omaava muu soveltuva koulutus). Kokemus sähkönjakeluverkostojen rakennuttamisesta tai kunnossapidosta on suotavaa.

Kokemus suunnittelutehtävistä tai rakentamisesta katsotaan myös eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää pitkäjänteistä otetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Erityisesti monipuoliset asiakaspalvelutaidot ovat tärkeitä tehtävässä menestymiselle. Olet etsimämme henkilö kun omaat myös kustannustietoisuutta sekä kykyä ratkoa ristiriitatilanteita.

Tässä on mahdollisuutesi löytää uusia haasteita ja kehittää itseäsi osana kehittyvää verkkoyhtiötä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan sekä monipuolisen asiantuntijatehtävän.

Lisätietoja tehtävistä

antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti
Johanna Ahola 
numerosta 040 073 9308.

Voit hakea tehtäviin 11.3.2018 mennessä

osoitteessa www.personnel.fi kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Julkaistu 26.1.2018. 

Tämä artikkeli on uudelleen julkaistu järjestelmäpäivityksen takia, tietoa järjestelmäpäivityksestä ja sen vaikutuksista voit lukea täältä.