Pori Energia Sähköverkot Oy hakee projektityöntekijää.

Haemme Poriin projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2019 saakka. Projektityöntekijän työtehtävät koostuvat pääasiassa meneillään olevan asiakaspalvelujärjestelmän uusimisprojektiin liittyvistä työtehtävistä, joita ovat muun muassa tietojen päivitys ja korjaus sekä dokumentointi.

Olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen ja sinulla on hyvät tietotekniset perusvalmiudet. Sähköverkkoyhtiön tietojärjestelmien tuntemus on eduksi. Ripeys, palveluhenkisyys sekä halu kantaa vastuuta luovat osaltaan edellytykset tehtävässä menestymiselle. Positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot ovat avaintekijöitä työssä viihtymiseen. Monipuolisissa tehtävissä pääset oppimaan energia-alan toimintatapoja ja tietojärjestelmiä.

Tässä on mahdollisuutesi löytää uusia haasteita ja kehittää itseäsi osana kehittyvää verkkoyhtiötä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan sekä monipuolisen asiantuntijatehtävän. Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen 28.11.2018 mennessä.

Täytä hakemus tästä

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ilkka Mäkitalo

Verkostoinsinööri, Pori Energia Sähköverkot Oy

p. 044 701 2154

Pori Energia Sähköverkot Oy tarjoaa korkealuokkaisia sähkönsiirtopalveluja verkkoalueellaan Porissa. Yrityksen liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 23 asiantuntijaa. Verkkoyhtiön omistaa sataprosenttisesti Pori Energia Oy.