Pori Energia hakee tuulivoima-asentajaa Raaheen

Kuvituskuva

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tuulivoimaloiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Työhönottopaikkana Raahe. 

Työtehtävät tapahtuvat pääasiassa Raahen alueella, mutta tarvittaessa olet valmis matkustamaan lyhyille komennuksille. Odotamme Sinulta sähkö- tai automaatioasentajakoulutusta ja kokemusta asennus- ja kunnossapitotehtävistä. Työkokemus tuulivoiman parissa katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä, jolla on yli 120 vuoden kokemus energia-alalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiimipäällikkö Petri Lepistö, p. 044 701 2299

tai myyntipäällikkö Juha Lindberg, p. 044 701 2151

Lähetä sähköinen hakemus

Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen tästä >

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Pori Energia on asiakkailtaan, henkilöstöltään ja ympäristöstään oppiva energiayhtiö, jonka intohimona ja tavoitteena on tuottaa ihanteellista energiaa.

Pori Energia on yli 120 vuotta toiminnassa ollut energia-alan yritys, joka työllistää yli 230 henkeä. Yrityksen vuosittainen liikevaihto on 138 miljoonaa euroa. Yhtiön liiketoiminta-alueita ovat energian tuotanto, sähkön myynti, kaukolämmitys ja -jäähdytys sekä käynnissä pito-, urakointi- ja tuulivoimapalvelut. Pori Energia toimittaa kaikille kotitalouksille vain puhdasta 100 % hiilidioksidivapaata sähköä, joka on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä – tuulella, vedellä ja puulla.

Julkaistu 10.5.2019