Pori Energia Sähköverkot hakee projekti-insinööriä

Projekti-insinöörin tehtäväkenttä pitää sisällään yhtiön sähkönjakeluverkoston kehitys- ja ylläpitokohteiden kokonaisvaltaista projektin hoitoa ja tähän liittyvää asiakaspalvelua. Toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa muiden asiantuntijoiden ja ammattitaitoisten sopimusurakoitsijoiden kanssa.

Projekti-insinöörin tehtävissä sinä johdat investointikohteiden toteuttamisen yhteistyöverkostoa. Työsi tuloksena syntyy laadukasta sähkönjakeluverkkoa eri jännitetasoissa. Tehtävässä teet laajasti yhteistyötä myös muiden alueen infraa rakentavien tahojen kanssa. Osaltasi olet luomassa ihanteellista energiaa sekä tulevaisuuden infraa asumisen ja yrityselämän tarpeisiin. 

Projekti-insinööriltä edellytämme sopivaa teknistä peruskoulutusta (sähkövoimatekniikan insinööri tai vastaavat tiedot omaava muu soveltuva koulutus). Kokemus sähkönjakeluverkoston kehitysprojekteista tai kunnossapidosta on suotavaa. Kokemus suunnittelutehtävistä tai rakentamisesta katsotaan myös eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää pitkäjänteistä otetta sekä jatkuvaa vuorovaikutusta ja rohkeutta etsiä uusia ratkaisuja. Erityisesti monipuoliset yhteistyötaidot ovat tärkeitä tehtävässä menestymiselle.  Olet etsimämme henkilö kun omaat myös kustannustietoisuutta sekä kykyä ratkoa ristiriitatilanteita. 

Tässä on mahdollisuutesi löytää uusia haasteita ja kehittää itseäsi osana kehittyvää verkkoyhtiötä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan sekä monipuolisen asiantuntijatehtävän jatkuvasti uudistuvassa yhtiössä, joka toimittaa asiakkailleen ihanteellista energiaa.

Täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen 1.4.2019 mennessä tästä.

Lisätietoja tehtävästä

Jussi Järvinen puhelin
kehitysinsinööri 
044 701 2153

Pori Energia Sähköverkot Oy vastaa sähköverkkoliiketoiminnasta verkkoalueellaan Porissa. Yrityksen liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 23 asiantuntijaa. Verkkoyhtiön omistaa sataprosenttisesti Pori Energia Oy. 

Julkaistu 15.3.2019