Pori Energia SataRekry-messuilla 23.1.2019

Kuvituskuva

Pori Energia on jälleen mukana Porin suurimmilla rekrymessuilla 23.1.2019 Kauppakeskus Puuvillassa. Pori Energian pisteellä pääset tutustumaan kesätyöpaikkoihimme sekä vastaamaan LABS-kyselyymme, jonka aiheena on tulevaisuuden työpaikka.

Messujen kävijäkohderyhmänä ovat opintojensa eri vaiheessa olevat nuoret ja vanhemmat työnhakijat, sekä opiskelijat jotka kaipaavat tietoa alueensa opiskelumahdollisuuksista, työpaikoista ja muutenkin Satakunnan yritysmaailmasta. Messuilla on monipuolisesti näytteilleasettajia eri toimialoilta, sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta.

Ensimmäinen ulkoinen Pori Energia LABS toteutetaan SataRekry-messuilla

Pori Energia on asiakkailtaan, henkilöstöltään ja ympäristöstään oppiva energiayhtiö, jonka intohimona ja tavoitteena on tuottaa ihanteellista energiaa. Oppimiseen on Pori Energialla kehitetty LABS-tilaisuudet, jotka ovat eräänlaisia vuorovaikutteisia laboratorioita, jotka voidaan perustaa hetkellisesti ihan minne vain.

LABSeissa on tarkoitus saada tietoa ja keskustella asioista, joista yritys haluaa oppia lisää. SataRekry-messuilla Pori Energiaa kiinnostaa, millaisena messukävijät näkevät tulevaisuuden työpaikan, tilaisuus on ensimmäinen ulkoinen LABS-tilaisuus, Pori Energia järjesti henkilöstölleen syksyllä 2018 ensimmäisen sisäisen LABSin.

SataRekry-messuilla energiayhtiön pisteellä voi täyttää omalla kännykällä tai padeillä lyhyen kyselyn aiheesta. Kyselyn tulokset Pori Energia esittelee SataRekry-messujen päälavalla omalla puheenvuoroajallaan. Kyselyn vastauksia hyödynnetään arvokkaana tietona siitä millaisia asioita Pori Energian on tehtävä ollakseen houkutteleva tulevaisuuden työpaikka työnhakijoiden silmissä. Pori Energian SataRekry-messujen päälavan puheenvuoron aikana LABS-kyselytutkimuksen tulosten lisäksi esitellään LABS-konseptia sekä Pori Energiaa työpaikkana.

Pori Energia tarjoaa jälleen kymmeniä kesätyöpaikkoja

Pori Energia tarjoaa tulevana kesänä jälleen kymmeniä eri työpaikkoja. Töitä on monipuolisesti tarjolla toimistotyöstä aina voimalaitos- ja kunnossapitotöihin. Työpaikat tulevat haettaviksi osoitteessa www.porienergia.fi/rekry>

 Voit tulla juttelemaan Pori Energian pisteelle avoimista paikoista, hakulomakkeen täyttämisestä, opinnäytetöistä sekä työharjoitteluun liittyvistä asiosta. Nähdään messuilla!

Julkaistu 9.1.2019