Pori Energia toimitusjohtajahaku

Pori Energia on asiakkailtaan, henkilöstöltään ja ympäristöstään oppiva energiayhtiö, jonka intohimona ja tavoitteena on tuottaa ihanteellista energiaa. Pori Energia on 120 vuotta toiminnassa ollut energia-alan yritys, joka työllistää yli 230 henkeä. Yrityksen vuosittainen liikevaihto on 138 miljoonaa euroa. Yhtiön liiketoiminta-alueita ovat energian tuotanto, sähkön myynti, kaukolämmitys ja -jäähdytys sekä käynnissä pito-, urakointi-ja tuulivoimapalvelut. Pori Energia toimittaa kaikille kotitalouksille vain puhdasta 100 % hiilidioksidivapaata sähköä, joka on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä –tuulella, vedellä ja puulla.

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle haemme näkemyksellistä ja dynaamista toimitusjohtajaa.

Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti yhtiön toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksesta muuttuvassa toimintaympäristössä. Apunasi sinulla on osaava ja kokenut johtoryhmä. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Seuraat aktiivisesti energia-alan kehitystä ja kartoitat rohkeasti uusia mahdollisuuksia.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. DI tai KTM) sekä aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Strategiatyö on sinulle tuttua ja olet taitava henkilöjohtamisessa. Olet aktiivinen verkostoituja ja esiintymiskykyinen johtaja, jolla on hyvät vuorovaikutus-ja neuvottelutaidot. Arvostamme energia-alan tuntemusta.

Tarjoamme alueellisesti merkittävän energiayhtiön ykkösjohtajan tehtävän ja energia-alan näköalapaikan, ammattitaitoisen ja hyvähenkisen työyhteisön sekä kykyjäsi ja osaamistasi vastaavat kilpailukykyiset edut. Lisätietoja tehtävästä antavat Pori Energia Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Lahtinen, p. 0500 404 403 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550.

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.3.2019 mennessä. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Julkaistu 22.2.2019