Pori Energian maksumuistutus- ja perintäpalvelut ovat uudistuneet

Pori Energia Oy:n maksumuistutus ja perintäpalvelut ovat uudistuneet ja monipuolistuneet perintäkumppanin vaihdoksen myötä. Uusi perintäkumppanimme on Ropo Capital Oy. Perintäprosessi on siirtynyt Ropolle kahdessa vaiheessa; kesällä käyttöön otettiin perintäpalvelu ja vuoden lopusta lähtien Ropo on vastannut myös maksumuistutusprosessista. Uudistuksen avulla parannetaan asiakaspalvelua ja automatisoidaan saatavien hallintaa.

Ropo Capital vastaa myös Pori Energian erääntyneisiin maksuihin liittyvästä asiakaspalvelusta, eräpäivien siirroista ja maksusuunnitelmien tekemisestä. Perinteisten asiakaspalvelukanavien lisäksi Pori Energian asiakkaiden käytössä on Ropo Online -palvelu (www.ropo-online.fi), jossa maksuasioita voi hoitaa verkon kautta 24/7. 

- Tärkeintä tässä on asiakkaan parempi palveleminen. Ropon asiakaspalvelussa on ammattitaitoa nimenomaan maksamiseen liittyvissä asioissa auttamiseen. Meidän asiakkaamme saavat nyt yhtenäisempää palvelua ja lisäksi asiakaspalvelun aukioloajat ovat laajemmat ja asioita voi hoitaa Online-palvelun kautta myös itsenäisesti, kertoo Pori Energian laskentapäällikkö Ari Österlund.

Perintäkumppanin vaihdos saattaa näkyä loppuasiakkaalle pieninä muutoksina, mutta epäselvissä tilanteissa voi aina ottaa yhteyttä Pori Energiaan. 

Perinnän yhteystiedot Ropo Capital

Maksuvalvonta: 09 2315 0433

Sähköposti: porienergia@ropocapital.fi

Asiakaspalvelu palvelee ma - pe klo 8 - 20 ja la klo 10 - 15

www.ropo-online.fi

Perinnän yhteystiedot Pori Energia

Perintä: 02 621 2052

Sähköposti: perinta@porienergia.fi

Ma-pe klo 8:00 - 16:15

 

Julkaistu 13.2.2019