Pori Energian Perheluistelu-tapahtuma

Hiihtolomaviikolla tiistaina 19.2.2019 Pori Energia järjesti koko perheen huippuhauskan pääsymaksuttoman Perheluistelun klo 16.00-17.30 Porin tekojääradalla.

Tapahtumassa olivat mukana mm. Ässien pelaajat Tommi Taimi ja Sami Lähteenmäki sekä lasten oma suosikki: Ässien Rysty-maskotti. Lisäksi Porin Taitoluisteluseura Porita järjesti Piruettikoulun. Kouluun ei ollut ikä tai taitorajaa ja siitä saivat nauttia niin perheen pienimmät kuin vanhemmatkin!

Myös Ässien pelaajat Tommi Taimi ja Sami Lähteenmäki sekä Narukerän pelaajat Eero Paavola ja Joona Rajala pääsivät näyttämään taitojansa piruettikoulussa. Tapahtuma keräsi hyvän määrän energistä väkeä paikalle ja kelikin suosi jään ollessa hyvässä kunnossa.

Pori Energia jakoi tapahtumassa 200:lle ensimmäiselle taskulampun ja lisäksi Pori Energia tarjosi 500:lle ensimmäiselle makkaraa ja mehua. Pori Energian pisteellä pystyi osallistumaan arvontaan, jossa palkintona oli Yyterin Virkistyshotellin 2 hengen majoituspaketti kevään keikalle!

Arvonta suoritettiin keskiviikkona 20.2.2019 Pori Energian toimesta. Pääpalkinnon voitti Taru M. sekä Pori Energian tuotepalkintojen arpaonni suosi henkilöitä Matti S. sekä Jari V.

 

Ulkojääradalla luistelukoulu

 

 

 

Luistelijoita