Postilakon vaikutukset Pori Energian toimintaan

Kuvituskuva, pariskunta tutkii laskua

Maanantaina 11.11.2019 alkanut postilakko aiheuttaa merkittäviä häiriöitä kirjepostin jakeluun. Pori Energia Oy ja tytäryhtiö Pori Energia Sähköverkot Oy varautuivat lakkoon ennakolta, niin että lokakuun sähkö-, sähkönsiirto ja kaukolämpölaskut saatiin noin 90 prosenttisesti lähetettyä jo ennen postilakon alkamista. 

Voimme lähettää pyynnöstä asiakkaille laskukopion sähköpostitse tai laskukopion voi tulla hakemaan tulosteena asiakaspalvelustamme osoitteessa Radanvarsi 2, 28100 Pori (avoinna ma-pe 8-16).

Postilakko ei vaikuta e-laskujen toimitukseen, siirtymällä e-laskuun omassa verkkopankissasi varmistat laskujen toimituksen keskeytyksettä myös tulevaisuudessa.

Marraskuun laskujen eräpäivää on siirretty viikolla eteenpäin. Mikäli saat Postin toimittaman laskun myöhässä, voit maksaa sen ilman kuluja ja erillistä ilmoitusta 7 päivän kuluessa eräpäivästä.

Ilmoitukset sähköverkon suunnittelluista keskeytyksistä

Postilakon vuoksi Pori Energia Sähköverkot ilmoittaa sähköverkon suunnitelluista huoltokeskeytyksistä Pori Energian verkkosivuilla. Ilmoitukset tuodaan julki ajankohtaisuutisena aina edellisen viikon perjantaihin mennessä osoitteessa www.porienergia.fi 

- Normaalisti asiakkaille tiedotetaan suunnitelluista sähkönjakelun työ- ja huoltokeskeytyksistä kirjeitse, mutta postilakon aikana keskeytyksistä ilmoitetaan myös verkkosivujen ajankohtaisuutisina ja keskeytyskartallamme. Suunnitellut keskeytykset pyritään aina järjestämään siten, että keskeytysaika jäisi lyhyeksi ja koskisi mahdollisimman pientä asiakasmäärää kerrallaan, jolloin niistä aiheutuisi asiakkaillemme mahdollisimman vähän haittaa, kertoo Pori Energia Sähköverkkojen asiakkuuspäällikkö Ilkka Mäkitalo.

Keskeytyskartan verkko-osoite on www.porienergia.fi/Keskeytyskartta

Tulevat suunnitellut huoltokeskeytykset näkyvät kartalla sinisellä ja vikakeskeytykset punaisella värillä. Oheisista kuvista näkee miten voi tarkastella tulevia suunniteltuja keskeytyksiä.

Ohjeet kartan käyttöön:

  1. Valitse keskeytyskartalta kohta "Tulevat", kuvassa ympyröity punaisella.
  2. Suurenna karttaa kunnes pääset haluamallesi alueelle.
  3. Pääset lukemaan tarkemmat tiedot keskeytyksestä painamalla sinistä palloa.

 

Kuvituskuva: keskeytyskartta

Kuvituskuva: keskeytyskartta

Kuvituskuva: keskeytyskartta

Tiedotamme postilakon vaikutuksista toimintaamme aina tarpeen mukaan.

Julkaistu 12.11.2019