Anu Vartiainen Pori Energian henkilöstö- ja hallintojohtajaksi

Anu Vartiainen.

Tulevaisuudessa Pori Energiassa tähdätään entistäkin korkeampaan henkilöstö- ja asiakastyytyväisyyteen. Tähän tavoitteeseen liittyen Pori Energian henkilöstö- ja hallintojohtajana aloittaa 1.6.2020 Anu Vartiainen. 53-vuotias tuotantotalouden diplomi-insinööri on toiminut viimeisen 12 vuoden ajan Boliden Harjavalta Oy:n henkilöstö- ja viestintäjohtajana. 

Pori Energia panostaa henkilöstöön ja asiakkaisiin 

- Pori Energian toimintaympäristö muuttuu nyt entistä nopeammalla vauhdilla. Tässä muutoksessa ovat keskiössä henkilökuntamme ja henkilökunnan osaamisen hyödyntäminen asiakkaidemme hyväksi. Henkilöstömme sitoutuminen yritykseemme ja korkea henkilöstötyytyväisyys tuottavat hyvän asiakaskokemuksen ja sitouttavat asiakkaitamme. Saamme joukkoomme uuden porienergialaisen, joka on vahvasti tulevaisuuteen suuntautunut joukkuepelaaja. Tervetuloa joukkoomme Anu, toivottaa toimitusjohtaja Petri Paajanen.

Yhdessä kehittäen

- Odotan innolla töiden aloittamista ja sitä, että pääsen tutustumaan ihmisiin ja liiketoimintaympäristöön. Haluan tehdä yhdessä asioita ja sen kautta asettaa tavoitteet ja suunnat omalle tekemiselleni. Arvojani ovat reiluus ja rehtiys, sanojen ja tekojen tulee kohdata. Haluan kehittää asioita yhdessä ja olla osaltani mukana luomassa työpaikkaa, jonka ihmiset kokevat omakseen ja josta he voivat olla ylpeitä, kertoo Vartiainen.

Julkaistu 12.5.2020