Avustus öljylämmityksen vaihtajalle

Teksti: 4000 erinomaista syytä vaihtaa öljylämmitys kaukolämpöön

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. 

Toimi nopeasti Energianeuvonta Satakunnassa viestitti, että 12.11.2020 mennessä ELY-keskukselle oli tullut jo yli 6 000 hakemusta. On laskettu, että tuki riittää 7000-8000 pientalolle. Avustusta on haettu ennakoitua enemmän, joten on mahdollista, ettei määrärahaa riitä vuodelle 2021. Pirkanmaan ELY-keskus tiedottaa myönnettyjen avustusten määristä säännöllisesti, joten tilannetta kannattaa seurata ELY-keskuksen verkkosivuilta tästä 

Kaukolämpöön vaihdettaessa tuen määrä on 4 000 euroa lisäksi voit hyödyntää Pori Energian naapurialennuksen eli 25 % alennuksen liittymismaksusta, jos teet valinnan kaukolämpöön siirtymisestä yhdessä naapurisi kanssa.

 

Esimerkkihinta omakotitalon kaukolämpöön
liittymisestä Porissa

Liittymismaksu 3 100 € - 25% Naapuritarjous

Avaimet käteen - laitteisto  6 000 €

ELY-keskuksen avustus - 4 000 €

Yhteensä 4 325 € (alv 24 %)

Lue lisää energiatuesta täältä

 

Julkaistu 17.11.2020

 

VERTAILE & SELVITÄ KAUKOLÄMMÖN HINTA JA JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ LASKURILLA!

Voit selvittää myös erilaisten kiinteistöjen kaukolämpöön liittämisen kulut, sekä vertailla kuluja eri lämmitysmuotojen välillä. Täyttämällä laskurin tiedot ja jättämällä yhteystietosi laskurin toiselle sivulle, voit lähettää meille suoraan tarjouspyynnön.