Pori Energia hakee henkilöstöpäällikköä

Kuvituskuva, astronautti avaruusasemalla

Tehtävässä hoidat henkilöstöasioita yhdessä tiimisi kanssa. Vastuullasi ovat työsuhteen elinkaaren tukeen liittyvät asiat, kuten rekrytointi, työsuhdeasiat, työhyvinvointi ja osaamisen kehittäminen. Osallistut aktiivisesti HR-järjestelmien kehitystyöhön ja kokemus järjestelmäprojekteista katsotaan eduksi. Sparraat esimiehiä erilaisiin henkilöstökysymyksiin ja tilanteisiin liittyen. 

Työhösi kuuluvat myös erilaiset kehittämistehtävät, kuten HR-käytäntöjen kehittäminen yhdessä henkilöstöjohtajan kanssa. Lisäksi toimit osaavan ammattilaistiimin esimiehenä.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on kehittämislähtöinen ja innostunut asenne sekä käytännön kokemusta HR-tehtävistä. Arvostamme palveluhenkistä ja ratkaisukeskeistä otetta sekä vahvaa organisointikykyä. Osaat priorisoida töitäsi ja hallita eri tehtäväkokonaisuuksia samanaikaisesti.

Joukkoomme sopii sosiaalinen ja avoin persoona, joka on päättäväinen ja rohkea työssään. Viestit sujuvasti, vuorovaikutteisesti ja selkeästi suomen kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tunnistat kehityskohteita ja työyhteisön hyvinvointi on sinulle tärkeää.

Et säikähdä operatiivista perustyötä ja olet sinut erilaisten muutosprosessien sekä järjestelmien ja niiden kehittämisen kanssa. Käytössämme ovat mm. Sympa ja Tiima -järjestelmät.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta henkilöstötyön eri osa-alueista kuten palkka-asioista, työlainsäädännöstä ja kehitystyöstä.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä, jolla on 120 vuoden kokemus energia-alalta.

Lähetä sähköinen hakemus 31.10.2020 mennessä tästä

Lisätietoa tehtävästä antaa

Anu Vartiainen

henkilöstö- ja hallintojohtaja

p. 0400 204 149