Pori Energia hakee Parhaan asiakaskokemuksen johtajaa

Pojat tekemässä yhdessä sähköjuotosta

Pori Energia rakentaa parempaa elämää asiakkailleen ja ympäröivälle yhteiskunnalle. Jatkossa toimintamme perustuu yhä vahvemmin parhaaseen asiakaskokemukseen. Etsimme joukkoomme asiakkuuden kehittämisestä innostunutta johtajaa, jonka tehtävänä on tukea koko organisaatiotamme asiakaskeskeisen Pori Energian rakentamisessa.

Työtehtäviisi kuuluu

Perustat yhdessä kanssamme parhaaseen asiakaskokemukseen keskittyvän yksikön, jonka johtamisesta vastaat. Lisäksi lähdet kehittämään vuorovaikutteisia asiakasfoorumeja, jotka ovat tärkeässä roolissa yksikön toiminnassa. Johtamasi yksikön tehtävänä on kehittää yhdessä asiakkaidemme kanssa heitä parhaiten palvelevia energiaan liittyviä palveluita. Tehtävääsi sisältyy olennaisena osana asiakaskokemuksen, asiakashallinnan ja uusien tuote- sekä palvelukonseptien ja järjestelmien kehittäminen. Tämä vastuu on merkittävässä roolissa Pori Energia Oy:n strategisen tavoitetilan saavuttamisessa. Vastuullasi ovat myös myynti- ja markkinointitoiminta ja osallistut johtoryhmätyöskentelyyn.

Menestyminen työtehtävässä edellyttää

Pidät tavoitteista ja johdat toimintaa omalla esimerkilläsi. Toiminnallesi on ominaista asiakaslähtöisyys ja ymmärrät mistä osa-alueista paras asiakaskokemus koostuu. Ymmärrät myös asiakaslähtöisen järjestelmäkehityksen merkityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa. Haluat löytää asiakkaillemme parhaat ratkaisut ja autat heitä pääsemään tavoitteisiinsa. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Yhteisiin tavoitteisiin autat muita kannustaen ja valmentavalla otteella.

Mitä tarjoamme sinulle

Pori Energia on vastuullinen ja vakavarainen energia-alan toimija. Yrityksemme on nyt uuden äärellä, lähde mukaan muovaamaan palvelevampaa tulevaisuutta asiakkaillemme yli 200 ammattilaisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti, parhaiten tavoitettavissa to 17.12. klo 9–12 ja ma 28.12. klo 9–12,
puh. 050 406 5944. 

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si tämän linkin kautta 31.12.2020 mennessä.