Pori Energia hakee sähkö- / tuulivoima-asentajaa Raaheen

Kuvituskuva

Tehtäviisi tulee kuulumaan monipuoliset tuulivoimaloiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Koulutukseltasi olet sähkö- tai automaatioasentaja ja sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta tuulivoimaloiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä, tai voit olla työurasi alussa. Kokemusta tärkeämpää kuitenkin on se, että sinulla on halu kasvaa, oppia ja kehittyä osaksi tuulivoimapuolemme osaavaa kunnossapitohenkilöstöämme.

Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja tuulivoima-alaan liittyvää erikoiskoulutusta, jonka lisäksi tukenasi ovat tiimin jäsenet ja muut asiantuntijat.

Työtehtävät tapahtuvat pääasiassa Raahen alueella, mutta tarvittaessa olet valmis matkustamaan lyhyille komennuksille.

Tehtävä edellyttää myös oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä, jolla on yli 120 vuoden kokemus energia-alalta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Petri Lepistö, 044 701 2299 tai

Offshore huoltoinsinööri Ville Stenros, 044 701 2302

 

Lähetä sähköinen hakemus

Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen tästä >

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Pori Energia on asiakkailtaan, henkilöstöltään ja ympäristöstään oppiva energiayhtiö, jonka intohimona ja tavoitteena on tuottaa ihanteellista energiaa. Yrityksellämme on yli 120 vuoden kokemus energia-alalta. Pori Energia työllistää yli 230 henkeä ja vuosittainen liikevaihto on yli 138 miljoonaa euroa.

Julkaistu 3.8.2020