Wanha-Asema valitsi Pori Energia Olon

Jaakko Ahoranta taloyhtiön piha-alueella.

Porin keskustassa sijaitseva Wanha-Asema Oy on 44 asunnon taloyhtiö. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jaakko Ahoranta haluaa olla asukkaiden ja taloyhtiön hallituksen kanssa kehittämässä energiatehokkuutta asumismukavuudesta tinkimättä.

- Talomme on valmistunut 2001 eli se on lähes 20 vuotta vanha. Hallituksessa olemme lukeneet asiantuntijoiden laatimia elinkaaritietoja ja havainneet, että lämmönvaihtimemme alkavat olla kypsässä iässä. Myös lämmönjakolaitteiston säätämisessä käytettävä keskus on sellainen, ettei siihen taida saada enää varaosia. Näistä asioista muodostui hallitukselle huolta, kertaa Wanha-Aseman hallituksen puheenjohtaja Jaakko Ahoranta taloyhtiön lähtötilannetta.

Ahoranta osallistui keväällä 2020 taloyhtiöiden hallituksen jäsenille ja isännöitsijöille suunnattuun infotilaisuuteen ja hallitus sai vahvistusta ajatuksilleen, että Pori Energia Olo soveltuu Wanha-Asema taloyhtiölle.

"Saamme varmasti asiantuntijoilta oppia ja kehittämisideoita"

- Seuraamme keskustelua taloyhtiön erilaisista lämmitystavoista, mutta pidämme talollemme realistisena pysyä kaukolämmössä. Haluamme pitää taloyhtiömme hyvässä kunnossa ja tekniikan ajan tasalla. Halusimme talotekniikkaan asiantuntijatukea ja modernisoida laitteistoa, lisäksi Pori Energia Oloon sisältyvä 24/7 päivystys tuo varmuutta. Taloyhtiömme haluaa olla aktiivinen yhteistyökumppani. Saamme varmasti Olo-hankkeen asiantuntijoilta monenlaista oppia ja kehittämisideoita. Uskomme, että me talon asukkaat yhdessä hallituksen kanssa voimme olla kehittämässä talomme energiatehokkuutta asumismukavuudesta tinkimättä, kuvailee Ahoranta.

Wanha-Aseman hallitus halusi tehdä päätöksen Pori Energia Olon hankkimisesta taloyhtiön yhtiökokouksessa. Koronan takia Koronan takia yhtiökokous pidettiin poikkeuksellisesti postin välityksellä.

- Hallitus laati kattavan selvityksen Olosta ja suositteli sopimuksen hyväksymistä. Selvityksessä kerrottiin Olo-sitoutumisesta aiheutuvat kustannukset, jotka pienenevät hieman nykytasosta. Yhtiökokous, jossa oli edustettuina 86 % osakkeista, hyväksyi Olo-sopimuksen yksimielisesti, Ahoranta kertoo.

Pori Energia Olo - porilaiselle taloyhtiölle aina edullisin ja paras lämmitysvaihtoehto

  • Säästöä lämmityskuluissa
  • Ei kuukausimaksuja
  • Ei investointikuluja
  • Vakaat lämmitysolosuhteet

 

Pori Energia Olo saatavilla kaukolämmitteisiin ja-jäähdytteisiin taloyhtiöihin, päivitä kaukolämpösopimuksesi nyt.

Tutustu Pori Energia Oloon:

www.porienergia.fi/olo >

 

Julkaistu 8.7.2020