Hae tuulivoima-asentajaksi oppisopimuskoulutuksella tai suoraan

Kuvituskuva

Haemme sähköasentajaa tuulivoima-asentajan oppisopimuskoulutukseen Raaheen

Haemme sähkö- tai automaatioasentajaa tuulivoima-asentajan oppisopimuskoulutukseen. Oppisopimuksen aikana suoritetaan koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto. Koulutusaika on aikaisemmasta osaamisesta riippuen n. 1½ v. Työsopimus on määräaikainen oppisopimusajan.

Tuulivoima-asentajan tehtäviin kuuluvat monipuoliset tuulivoimalan käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Tutkinto suoritetaan työssäoppimispainotteisesti. Tehtävä sisältää kattavan perehdytyksen alan töihin sekä tuulivoima-alaan liittyvää erikoiskoulutusta. Tukena opiskelussa ovat tiimin jäsenet ja muut asiantuntijat. Työskentelyalueena on Raahen ja Kalajoen alueet, mutta työ sisältää myös lyhyitä komennuksia muualla Suomessa.

Etsimme tehtävään positiivisen asenteen omaavaa, motivoitunutta, tuulivoima-asentajan urasta kiinnostunutta henkilöä. Edellytämme sähkö/automaatioalan perustutkintoa sekä kokemusta sähkötöistä. Tehtävä edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa. Haku on voimassa 10.10. asti. Luemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Petri Lepistö

p. 044 701 2299

Lähetä sähköinen hakemus 

Hakemuslomake tuulivoima-asentajan oppisopimuskoulutukseen >

 

----------------------------

 

Sähkö-/tuulivoima-asentaja Raaheen

Tehtäviisi tulee kuulumaan monipuoliset tuulivoimaloiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Koulutukseltasi olet sähkö- tai automaatioasentaja ja sinulla on aiempaa kokemusta tuulivoimaloiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä esimerkiksi Nordex tuulivoimaloista.

Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja tuulivoima-alaan liittyvää erikoiskoulutusta, jonka lisäksi tukenasi ovat tiimin jäsenet ja muut asiantuntijat.

Työtehtävät tapahtuvat pääasiassa Raahen ja Kalajoen alueella, mutta tarvittaessa olet valmis matkustamaan lyhyille komennuksille.

Tehtävä edellyttää myös oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä, jolla on yli 120 vuoden kokemus energia-alalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö

Petri Lepistö

puh. 044 701 2299

Lähetä sähköinen hakemus 

Hakemuslomake sähkö/tuulivoima-asentaja ->

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Tuulivoima-asentaja Matias Kaski kertoo työstään

Matias Kaski tuulivoima-asentajan työvaatteissa ja varusteissa.

Kuka olet ja mitä teet

Olen tuulivoima-asentaja Matias Kaski, koulutukselta sähköasentaja ja olen ollut aiemmin töissä mm kunnossapito-, asennus- ja kokoonpanotyössä. Aloitin tuulivoima-asentajan työt maaliskuussa 2020.

Kerro tuulivoima-asentajan työstä

Työ vaikuttaa mielenkiintoiselta, itselle täysin uusien ja monimutkaisten laitteiden tutkiminen ja vikojen selvittäminen on juuri sellaista suolaa, jota työelämään kaipaa. Työkaverit ovat mukavia ja auttavat aina, kun on jotain uutta kysyttävää ja ihmeteltävää. Yllätyksenä itselle tuli kuinka laajan koulutuspaketin tämä työ vaatii.  Aluksi minulla oli pieni pelko, että millaistakohan työ on korkeuksissa. Tämä kuitenkin väheni käytyäni ensimmäisen kerran tuulimyllyssä. Pieni pelko on normaalia, sillä tässä työssä riskit ovat suuret. Pitää itsensä kunnossa ja miettii aina kaksi kertaa ennen kuin tekee mitään kevätjuhlaliikkeitä, niin työ pysyy turvallisena.

Turvallisuusasiat ovat tässä työssä kaiken tärkeimmässä roolissa ja tällä ne otetaan vakavasti. Odotan innolla mitä tämä työ minulle tulevaisuudessa tarjoaa. Ainakin parempaa fyysistä kuntoa tikapuiden tullessa tutuksi ja isoksi osaksi työelämää. *Hahah* 

Julkaistu 14.9.2021