Pori Energia hakee sähköasentajaa tuulivoima-asentajan oppisopimuskoulutukseen Raaheen

Haemme sähkö- tai automaatioasentajaa tuulivoima-asentajan oppisopimuskoulutukseen. Oppisopimuksen aikana suoritetaan koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto. Koulutusaika on aikaisemmasta osaamisesta riippuen n. 1½ v. 

Tuulivoima-asentajan tehtäviin kuuluvat monipuoliset tuulivoimalan käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Tutkinto suoritetaan työssäoppimispainotteisesti. Tehtävä sisältää kattavan perehdytyksen alan töihin sekä tuulivoima-alaan liittyvää erikoiskoulutusta. Tukena opiskelussa ovat tiimin jäsenet ja muut asiantuntijat. Työskentelyalueena on Raahen ja Kalajoen alueet, mutta työ sisältää myös lyhyitä komennuksia muualla Suomessa.

Etsimme tehtävään positiivisen asenteen omaavaa, motivoitunutta, tuulivoima-asentajan urasta kiinnostunutta henkilöä. Edellytämme sähkö/automaatioalan perustutkintoa sekä kokemusta sähkötöistä. Tehtävä edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vähintään tyydyttävää englanninkielen taitoa. Haku on voimassa 21.6. asti. Luemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä, jolla on yli 120 vuoden kokemus energia-alalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tiimipäällikkö Petri Lepistö

044 701 2299 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa: www.porienergia.fi/rekry