Pori Energia Sähköverkot hakee mittauspalveluasiantuntijaa

Kuvituskuva, mittauspalveluasiantuntija

Mittauspalveluasiantuntija huolehtii osaltaan jakeluverkonhaltijan tietojenkäsittelystä ja viestinnästä.  Sähkömarkkinoiden tiedonvaihto tapahtuu määrämuotoisilla prosesseilla ja sovituilla säännöillä. Toiminnot ovat tietojärjestelmissä hyvin pitkälle automatisoituja. Asian parissa työskenteleviltä henkilöiltä vaaditaan ymmärrystä sähkömarkkinaprosesseista ja jakeluverkonhaltijan toiminnoista. Koska siinä, mitä automatiikka ei tee tai missä automatiikka tekee virheen, tarvitaan ihmistä. 

Mittauspalveluasiantuntijan päivittäiset työtehtävät ovat tietopyyntöihin vastaamista, tietojenkäsittelyä, selvitysten tekemistä, raportointia ja dokumentointia. Ja miettimistä yhdessä tiimin kanssa, miten tämän kaiken voi tehdä helpommin ja automaattisemmin. 

Sähkömarkkinoilla valmistaudutaan Datahubin käyttöönottoon, joka osaltaan vaikuttaa myös mittauspalveluasiantuntijan tehtäviin. Pääset siis heti mukaan myös muutosprojektiin eli uusien toimintojen ja käytäntöjen miettimiseen. Sähkömarkkinamuutokset tulevat olemaan jatkossakin merkittäviä, joten pääset työssäsi kehittämään sekä itseäsi että verkkoyhtiön toimintamalleja.  

Toivomme, että sinulla on työkokemusta energiatoimialalta. Ja aina parempi, jos sähkömarkkinoiden tiedonvaihto ja jakeluverkonhaltijan rooli ovat sinulle tuttuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää pitkäjänteistä otetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Erityisesti monipuoliset asiakaspalvelutaidot ovat tärkeitä. Toimistojärjestelmien hyvä hallinta on perusedellytys ja laajempi tietotekninen osaaminen on iso etu. Toki eduksi on myös, jos sinulla on osaamista energiayhtiön tietojärjestelmistä (EnerimCIS, GenerisCX). Koulutuksesi on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. 

Tarjolla on mielenkiintoinen, haastava ja monipuolinen asiantuntijatehtävä!

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tapio Mäkinen arkipäivisin klo 11:00-13:00 puh. 044 701 2232.

Lähetä sähköinen hakemus palkkatoiveineen 1.3.2021 mennessä.

Lähetä hakemuksesi tästä >

Pori Energia Sähköverkot Oy vastaa sähköverkkoliiketoiminnasta verkkoalueellaan Porissa. Yrityksen liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 26 asiantuntijaa. Verkkoyhtiön omistaa sataprosenttisesti Pori Energia Oy. 

Julkaistu 12.2.2021