Haemme voimalaitostyöntekijöitä

kuvituskuva

Etsimme energian tuotantoon voimalaitostyöntekijöitä. Omaat aktiivisen ja oma-aloitteisen otteen työhön ja haluat omalla panoksellasi huolehtia voimalaitoksen hyvästä turvallisuudesta, käytettävyydestä, energiatehokkuudesta ja ympäristöystävällisyydestä.

Toimit osana käytön päiväorganisaatiota ja myös vuorottajana voimalaitosten käyttötehtävissä kolmivuorotyössä. Päivätyöjaksoilla teet monipuolisesti erilaisia käyttö- ja kunnossapitotöitä, esimerkiksi ennakkohuollon tehtäviä ja polttoainenäytteiden käsittelyä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Katsomme eduksi työkokemuksen voimalaitoksen tai prosessiteollisuuden käyttö- ja kunnossapitotehtävistä. Laaja tehtäväkenttä tarjoaa haasteita, mutta kaikkea ei tarvitse osata heti, vaan tehtävässä on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua työuran aikana.

Tarjoamme:

  • Vakituisen työsuhteen vakaassa ja kehittyvässä yrityksessä
  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
  • Osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset henkilöstöedut

 

Hakuaika päättyy 10.3.2022.

 

Lisätiedot:

Käyttöinsinööri Kimmo Kurikka

puh. 044 7012306

 

Tuotantomestari Tapio Mahlamäki

puh. 044 7012333

 

Voimalaitostyöntekijöitä hakulomakkeelle >

 

Pori Energia on energiayhtiö, joka myy energiaa ja energia-alan palveluja asiakkailleen pääasiassa Satakunnan alueella. Pori Energia -konsernissa tuotamme ja tarjoamme energiaa ja energiapalveluita 150 osaavan ja ammattitaitoisen henkilön voimalla. Vastaamme yli 50 000 verkon käyttäjän sähkönsiirrosta ja kaukolämmitämme yli 50 % porilaiskodeista. Rakennamme parempaa elämää, siksi tuotantomme tulee olemaan jo vuoden 2023 aikana 90 %:sti hiilineutraali.

 

Julkaistu 18.2.2022