Pori Energia hakee kunnossapitoinsinööriä

Kuvituskuva

Kunnossapitoinsinööri vastaa energian tuotannon ja jakelun kunnossapitotoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Kunnossapitoinsinöörin vastuualueeseen kuuluvat tuotantolaitosten ja lämpö- ja viilennysverkkojen ennakoiva ja korjaava kunnossapito sekä vuosihuollot. Tärkeä osa kunnossapitoinsinöörin työtä on työturvallisuuden kehittäminen, erilaiset juurisyyanalyysit, kustannusseurannat sekä parhaiden käytäntöjen jakaminen ja monistaminen tuotantokokonaisuuden alueella. Kunnossapitoinsinööri toimii kunnossapidon toimihenkilöiden esimiehenä ja osana tehtävää on myös kunnossapidon alihankinta- ja kumppanuusverkoston hallinta.

 

Edellytämme kokemusta kunnossapidon toimihenkilötehtävistä sekä insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy energiatuotantotekniikan osaamista sekä kokemusta kunnossapitojärjestelmistä ja varastotoiminnoista. Etsimällämme henkilöllä on lisäksi kokemusta esihenkilötyöstä ja hyvät vuorovaikutustaidot. Toivomme, että viihdyt toimiston lisäksi myös kentällä ja omaat kyvyn ja halun kehittää toimintoja. Otat rohkeasti vastuuta, autat muita onnistumaan ja saat oikeita asioita tapahtumaan.

 

Tarjoamme​​​​​​​

  • Vakituisen työsuhteen vakaassa ja kehittyvässä yrityksessä
  • Itsenäisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
  • Osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset henkilöstöedut

 

Sähköinen hakemus kunnossapitoinsinööri >

Hakuaika päättyy 8.5.2022.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Tuotantopäällikkö Janne Valkama

janne.valkama(at)porienergia.fi

puh. 044 701 2217

 

 

Pori Energia -konsernissa tuotamme ja tarjoamme energiaa ja energiapalveluita yli 150 osaavan ja ammattitaitoisen henkilön voimalla. Vastaamme yli 50 000 verkon käyttäjän sähkönsiirrosta ja kaukolämmitämme yli 50 % porilaiskodeista. Tuotantomme tavoitteena on olla 90 % hiilineutraali vuoden 2023 aikana. Tule mukaan rakentamaan parempaa elämää!

 

Julkaistu 14.4.2022