Tuulia Palvelut hakee työnjohtajaa, tuulivoima-asentajia ja sähköasentajaa

Kuvituskuva tuulivoimasta

Työnjohtaja

Toimit tuulivoima-asentajien esimiehenä, sekä tarvittaessa teet myös käytännön asennustyötä työkohteissa. Tehtäviisi kuuluu lisäksi laaja yhteistyö asiakasrajapinnassa, projektien läpivienti, laskutus sekä työhön liittyvät hankinnat ja kilpailutukset. Toimit myös asiantuntijana asiakkaidemme toiminnan kehittämisessä ja ylläpidossa. Sijaintipaikkasi voi olla Pori tai Raahe, mutta tehtävä edellyttää säännöllistä matkustusta muille toimipaikoille. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja oma-aloitteista, yhteistyöhenkistä sekä toimeen tarttuvaa asennetta ja halua kehittää toimintaamme sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Eduksi laskemme aikaisemman työkokemuksen tuulivoima- tai energia-alalta & esimiestyöstä.

Hae tehtävään viimeistään 20.2.2022

Hakulomakkeelle tästä >

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

​​​​​​​Johtaja Timo Mäki

puh. 044 701 2170

 

-------------------------

 

Tuulivoima-asentajia

Haemme asentajia monipuolisiin maa- ja merituulivoimaloiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin Poriin ja Raaheen. Edellytämme hakijalta sähkö- tai automaatioasentajan tutkintoa ja katsomme eduksi aiemman kokemuksen tuulivoimaloiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa Porin ja Raahen ympäristössä oleviin tuulivoimaloihin. Työ sisältää tarvittaessa lyhyitä komennuksia muilla paikkakunnilla. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja taitoa kommunikoida englannin kielellä. 

Hae tehtävään viimeistään 20.2.2022

Hakulomakkeelle tästä >

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Offshore huoltoinsinööri Ville Stenros

puh. 044 701 2302

 

-------------------------

 

Sähköasentaja tuulivoima-asentajan oppisopimuskoulutukseen

Haemme sähkö- tai automaatioasentajaa tuulivoima-asentajan oppisopimuskoulutukseen. Oppisopimuksen aikana suoritetaan koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto. Koulutus-aika on aikaisemmasta osaamisesta riippuen n. 1½ v. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset tuulivoimalan käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Saat kattavan perehdytyksen sekä tuulivoima-alaan liittyvää erikoiskoulutusta. Työskentely-alueina Pori, Raahe ja Kalajoen alueet, mutta työ sisältää myös lyhyitä komennuksia muualla Suomessa. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja taitoa kommunikoida englannin kielellä.

Hae tehtävään viimeistään 20.2.2022

 

Hakulomakkeelle tästä >

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Offshore huoltoinsinööri Ville Stenros

puh. 044 701 2302

 

Tuulia Palvelut Oy on uusi Pori Energian 100 % omistama tuulivoimapalveluita tarjoava yhtiö, jonka tavoitteena on kasvaa tuulivoiman hankesuunniteluun ja käyttöön liittyvissä palveluissa. Pori Energialla on pitkä kokemus tuulivoimaprojekteista. Yhtiö aloitti tuulivoiman tuotannon yhtenä alan edelläkävijöistä jo vuonna 1993. Tuulia Palvelut Oy:n toimipisteet sijaitsevat Porissa ja Raahessa.

 

Julkaistu 28.1.2022